Το GNTM 3 είναι εδώ το ίδιο και τα επικά tweets της πρεμιέρας

Ανθία Φιλιππή
Το GNTM 3 είναι εδώ το ίδιο και τα επικά tweets της πρεμιέρας

Τo Twitter σύσσωμο περίμενε την ώρα της πρεμιέρας.

Όχι που θα έλειπαν τα σχόλια στο Twitter! Η πρεμιέρα του Greece's Next Top Model 3 ξεκίνησε και πριν ακόμη πάρουμε «μυρωδιά», οι χρήστες ξεκίνησαν τα επικά τους σχόλια. Η αλήθεια είναι ότι ζούμε για τις πανέξυπνες αναρτήσεις του κόσμου και ανυπομονούσαμε για αυτά τα tweets.

Δεν έλειψαν φυσικά τα σχόλια για τη νέα προσθήκη του Γιώργου Καράβα-μέντορα των αγοριών- όσο για την αποχώρηση της Ηλιάνας, το κενό γέμισε η Ζενεβιέβ Μαζαρί και μάλιστα τράβηξε τα φώτα πάνω της!

Από τα αγόρια της κριτικής επιτροπής, Δημήτρη Σκουλό αλλά και Άγγελο Μπράτη σίγουρα ξεχωρίζουμε τον τελευταίο, μιας και το νέο του look δεν έκανε εντύπωση μόνο σε εμάς αλλά και σε όλο τον κόσμο των social media. Αυτόν τον Άγγελο θέλουμε!

Ετοιμάσου όμως και για τις αναφορές σε GNTM 2, μιας και η Κάτια είχε την τιμητική της στα σχόλια των χρηστών του Twitter. Είτε λόγω πρεμιέρας, είτε λόγω της νέας προσθήκης αντρών στο παιχνίδι, τα σχόλια με το χαρακτηριστικό hashtag #GNTM2020 και #gntm3, πήραν φωτιά, άσε που δεν έβλεπαν την ώρα την έναρξης της πρεμιέρας.

Δες στη gallery τα εκλεπτυσμένα tweets των χρηστών και σίγουρα θα λιώσεις.