GNTM 3: Η μεγάλη αποκάλυψη της χθεσινής πρεμιέρας δεν ήταν η Ζενεβιέβ (photos)

GNTM 3: Η μεγάλη αποκάλυψη της χθεσινής πρεμιέρας δεν ήταν η Ζενεβιέβ (photos)

Υπήρξε κάποιος που... την έκλεψε την παράσταση!

Φυσικά και παρακολουθήσαμε τη χθεσινοβραδινή πρεμιέρα του GNTM, όχι γιατί δεν είχαμε κάτι καλύτερο να κάνουμε, αλλά γιατί το θέλαμε και το περιμέναμε. Όσο να πεις, έχουμε περάσει δύσκολα όλους αυτούς τους μήνες και είχαμε μεγάλη ανάγκη λίγη διασκέδαση, λίγη ανεμελιά, λίγη ομορφιά και φυσικά τα πειράγματα της κριτικής επιτροπής η οποία είναι πλήρως ανανεωμένη με την παρουσία της αγαπημένης Ζενεβιέβ.

Η αλήθεια είναι ότι φέτος είδαμε μία απελευθερωμένη Βίκυ Καγιά να λέει: «Πολλές θα ήθελαν να φάνε το καρπουζάκι σου,» σε διαγωνιζόμενο με τατουάζ… ένα καρπούζι, τον Άγγελο Μπράτη σε τρελά κέφια και τον Δημήτρη Σκουλό πιο ψαρωτικό από ποτέ –είναι που πάντα ψάχνει την τελειότητα-.

Και αν τους προαναφερθέντες τους γνωρίζαμε και κυρίως ξέραμε τι να περιμένουμε από αυτούς, υπήρξε και μία αποκάλυψη στο χθεσινό επεισόδιο την οποία δεν μπορείς να προσπεράσεις σε καμία περίπτωση.

Ο Γιώργος Καράβας λοιπόν, το πετυχημένο μοντέλο που επέστρεψε στην Ελλάδα για χάρη της οικογένειάς του, είναι ο νέος coach του παιχνιδιού-πήρε δηλαδή τη θέση της Ζενεβιέβ- και χωρίς υπερβολή ήταν μία υπέροχη και πολύ φρέσκια νότα στο ξεκίνημα αυτό. Ευγενικός, γλυκός, ετοιμόλογος και κυρίως υποστηρικτικός απέναντι στα παιδιά, ήταν πραγματικά αυτό που χρειαζόταν να παρακολουθήσουμε Δευτέρα βράδυ από τον καναπέ μας. Μέσα σε όλες τις προηγούμενες αρετές, να προσθέσω ότι o Γιώργος διαθέτει εξαιρετική εμφάνιση, η οποία σε συνδυασμό με όλα τα παραπάνω συνθέτουν την τέλεια τηλεοπτική παρουσία!



Γιώργο, αν συνεχίσεις να είσαι έτσι… άψογος σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, μάλλον του χρόνου σε βλέπουμε με δική σου εκπομπή!!!

Δες την παρακάτω gallery για να σου φρεσκάρουμε την μνήμη και να θυμηθείς πόσο ωραίος είναι!