Ποια πρώην παίκτρια του GNTM εισβάλει στο σημερινό επεισόδιο;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ποια πρώην παίκτρια του GNTM εισβάλει στο σημερινό επεισόδιο;

Μπορείς να φανταστείς;

Το Greece’s Next Top Model έκανε πρεμιέρα μόλις εχθές και φυσικά ο ενθουσιασμός μας ήταν τεράστιος. Από την ημέρα του μεγάλου τελικού που κυκλοφόρησε το trailer για τη νέα σεζόν το περιμέναμε, και η έκπληξη της ανακοίνωσης έγινε κάπου τον Μάιο με το πρώτο trailer να μας αποκαλύπτει πως το φετινό reality μοντέλων θα είναι mix, αφού εκτός από κορίτσια θα συμμετέχουν και αγόρια.

Και αν κρίνουμε από τα πρώτα που είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο, το επίπεδο μοιάζει να είναι αρκετά ανεβασμένο σε ό, τι αφορά τη νέα προσθήκη. Σήμερα το βράδυ ανυπομονούμε να δούμε τον εξωτικό σωσία του Jesse Williams, αλλά και τις υπόλοιπες οντισιόν των φετινών υποψηφίων.

Ωστόσο στο σημερινό επεισόδιο μας περιμένει και μία έκπληξη όπως ανακοινώθηκε στη Φωλιά των Κου Κου. Μία πρώην παίκτρια εισβάλει σήμερα στις οντισιόν και δεν φαντάζεσαι πια. Τη γνωρίσαμε στον πρώτο κύκλο, εντυπωσίασε εξαρχής τους κριτές, και όπως είχε δηλώσει στην αρχή είχε πρόβλημα με τα τακούνια, αφού δεν είχε φορέσει ποτέ ξανά και δεν ήξερε να περπατά επάνω σε αυτά.

Η πορεία της ήταν εξαιρετική, έφυγε μετά το top 10 και ακόμη και σήμερα κάνει αρκετές δουλειές. Δεν έχει γίνει γνωστός ο ρόλος της στο σημερινό επεισόδιο ακόμη, όμως αυτό δεν μας πειράζει, γιατί τόσο πιο πολύ η περιέργειά μας οξύνεται για το βράδυ.

Δες στο βίντεο και τη gallery που ακολουθεί ποια είναι αυτή και ετοιμάσου να τη δούμε σε λίγες ώρες.