Είναι επίσημο: Ο διάσημος γόης έχει νέα σχέση και έχουμε ντοκουμέντα

Είναι επίσημο: Ο διάσημος γόης έχει νέα σχέση και έχουμε ντοκουμέντα

Και δε θα πιστεύεις με ποια!

Θα λέγαμε ότι το συγκεκριμένο αγόρι μας έχει συντροφεύσει σε όλες τις φάσεις της εφηβείας μας, κυρίως γιατί όταν γύριζε ταινίες, είχε ακριβώς την ηλικία μας! Και κάπως έτς, πέσαμε στον έρωτά του, μιας και καμία δεν μπορούσε να αντισταθεί στα καταγάλανα μάτια του.

Έπειτα από πολλές σχέσεις με διάσημες, μπλεξίματα με την αστυνομία και καταχρήσεις, πλέον στα 32 του, δείχνει ώριμος, κατασταλαγμένος και αυτό το μαρτυρά και η νέα του σχέση.

Ο λόγος για τον Zac Efron, o οποίος πλέον είναι μόνιμος κάτοικος Αυστραλίας μιας και άφησε το Hollywood, εξαιτίας της πανδημίας. Φαίνεται λοιπόν ότι ο διάσημος ηθοποιός περνάει ζωή και κότα εκεί στο Νότο, πόσο μάλλον αν αναλογιστεί κανείς ότι πρόσφατα βρήκε τον έρωτα!

Όχι δεν είναι κάποια διάσημη κυρία ούτε κάποιο μοντέλο με σέξι μαύρισμα και κορμί, αλλά ένα κορίτσι απλό, το οποίο γοήτευσε το διάσημο ηθοποιό.

Το όνομά της είναι Vanessa Valladares είναι 25 ετών και ο Zac τη γνώρισε όταν πήγε ως πελάτης στο μαγαζί που εργαζόταν ως σερβιτόρα. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη αφήσει τη δουλειά της για να βρίσκεται στο πλευρό του Zac. Όχι και η πιο σοφή κίνηση αλλά ο καθένας προφανώς κάνει αυτό που πιστεύει.

Δες τις φωτογραφίες παρακάτω:


https://www.instagram.com/p/CE3cLEepUuA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading