Νεκρή γυναίκα στους βασιλικούς κήπους κοντά στο σπίτι των Kate και William

Νεκρή γυναίκα στους βασιλικούς κήπους κοντά στο σπίτι των Kate και William

Σαν σκηνή ταινίας θρίλερ εκτυλίχθηκε στην τοποθεσία.

Σαν σκηνή ταινίας θρίλερ φαίνεται πως συνέβη στους Κήπους του Kensington τρεις μέρες πριν το πέρας του Αυγούστου. Παλιά, οι κήποι ήταν ιδιωτικοί του Παλατιού που βρίσκεται μέσα σε αυτούς και αποτελεί πλέον σπίτι της Kate Middleton και του πρίγκιπα William. Πρόκειται για μία έκταση που ξεπερνάει τα 1.000 στρέμματα και ανήκει στα πάρκα και τους κήπους με ιστορική αξία για την Αγγλία.

Κανείς, λοιπόν, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι μέσα σε αυτήν την τοποθεσία, που, μάλιστα, κατοικείται από το βασιλικό ζεύγος, θα γινόταν να βρεθεί το πτώμα μίας άτυχης γυναίκας. Σύμφωνα με την Daily Mail, η σορός βρέθηκε μέσα στη στρογγυλή λίμνη που βρίσκεται μπροστά στο Kensington Palace.

Η αστυνομία μετέβη στο σημείο μετά από κλήση που αφορούσε την ασφάλεια μίας γυναίκας, η οποία τελικά διαπιστώθηκε επί τόπου πως ήταν νεκρή.




«Η αστυνομία κλήθηκε στους Kensington Gardens W2 στις 07:09 π.μ. το Σάββατο 29 Αυγούστου σε μία αναφορά σχετικά με την ασφάλειας μίας γυναίκας»
, είπε η αστυνομία στις δηλώσεις της.

«Η γυναίκα δηλώθηκε νεκρή στη σκηνή. Ο θάνατος αντιμετωπίζεται ως ανεξήγητος αυτήν τη στιγμή, αλλά δεν πιστεύεται ότι είναι ύποπτος. Μία μεταθανάτια εξέταση θα συμβεί την κατάλληλη στιγμή. Έρευνες είναι εν εξελίξει για να ορίσουν την ταυτότητα της νεκρής»

Το sky news αναφέρει ότι η Kate, ο William και τα παιδιά τους δεν ήταν στο σπίτι όταν συνέβη το περιστατικό, αλλά βρίσκονταν στο Balmoral εκείνη τη μέρα για να επισκεφτούν -από απόσταση- τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Προς το παρόν, η ταυτότητα της εκλιπούσης παραμένει άγνωστη και συνεχίζεται η έρευνα για τις συνθήκες του θανάτου της.