Η κόρη της Uma Therman εντυπωσιάζει στην παραλία με το μπικίνι της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η κόρη της Uma Therman εντυπωσιάζει στην παραλία με το μπικίνι της

Πόσο ίδια με τη μαμά της είναι εν τω μεταξύ

Κι ενώ οι μέρες της άδειάς μας έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και τις αναπολούμε κάθε τόσο, η κόρη της διάσημης ηθοποιού κάνει διακοπές στην Ιταλία και απαθανατίζεται με μαύρο hit μπικίνι να βγαίνει από τη θάλασσα, σαν τη θεά Αφροδίτη. Το κορμί της; Μια όαση, κι εκείνη πιο όμορφη και πιο ίδια με τη μαμά της όσο ποτέ.

Η 24χρονη επίσης ηθοποιός απολαμβάνει μερικές μέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης στη γειτονική Ιταλία, και πιο συγκεκριμένα στη Βενετία. Ο φωτογραφικός φακός την τσάκωσε στις 6 Σεπτεμβρίου (μέσα στο Σαββατοκύριακο δηλαδή) να απολαμβάνει το μπάνιο της στη θάλασσα, κι όταν την είδαμε με το μαγιό της πραγματικά μείναμε άφωνες. Το κορμί της είναι απλά φανταστικό και αλήθεια αναρωτηθήκαμε γιατί επέλεξε την υποκριτική και όχι το modelling.

Ο λόγος για τη Maya Hawke, κόρη της Uma Therman και του Ethan Hawke, η οποία αυτό το διάστημα έχει γίνει η αγαπημένη μας. Οι φωτογραφίες από τις διακοπές της, στις οποίες ποζάρει με το μαγιό πάντως μπορούμε να πούμε πως μας στιγμάτισαν. Είναι όμως μια καλή λύση να τις εκτυπώσουμε και να την κοιτάζουμε κάθε φορά που βαριόμαστε να πάμε στο γυμναστήριο ή ετοιμαζόμαστε να φάμε εκείνη τη σοκολάτα που έχουμε στο ψυγείο για ώρα ανάγκης.