Bradley Cooper-Irina Shayk: Η κοινή εμφάνιση και η δημόσια αγκαλιά (video)

Bradley Cooper-Irina Shayk: Η κοινή εμφάνιση και η δημόσια αγκαλιά (video)

Και φυσικά οι φήμες οργιάζουν!

Είχαμε σοκαριστεί όσο να πεις όταν το διάσημο ζευγάρι ανακοίνωσε το χωρισμό του, δύο περίπου χρόνια πριν. Πολλοί είχαν κατηγορήσει τη Lady Gaga και τη στενή της σχέση με τον Βradley λόγω της συμμετοχής τους στο «Α Star is Born», και την αναμφισβήτητη χημεία τους εντός και εκτός σκηνής, αλλά τελικά όπως απεδείχθη, η σχέση τους ήταν καθαρά φιλική.

Άλλες ήταν οι αγεφύρωτες διαφορές του ζεύγους, που δεν τους επέτρεψαν να συνεχίσουν να είναι μαζί παρόλο που απέκτησαν την 3,5 ετών σήμερα Leia. Aναφερόμαστε φυσικά στους Bradley Cooper και Irina Shayk, οι οποίοι παρόλο που πλέον δεν είναι ζευγάρι, οι σχέσεις τους, παραμένουν φιλικές.

Μάλιστα ο φωτογραφικός φακός τους συνέλαβε στη Νέα Υόρκη, να… αγκαλιάζονται τρυφερά, ενώ μπροστά ήταν και η κορούλα της. Για την ιστορία αυτή ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνιση του πρώην ζεύγους έπειτα από 7 μήνες.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που διακρίνουν μία ιδιαίτερη… αγάπη και τρυφερότητα στις συγκεκριμένες φωτογραφίες, υποθέτοντας ότι ίσως η επανασύνδεση να μην είναι απίθανη.

Εμείς από την πλευρά μας δεν βλέπουμε κάτι τέτοιο, αλλά κι εμείς άνθρωποι είμαστε και λάθη κάνουμε.

Για την ώρα μπορείς να δεις το παρακάτω video: