Ο κούκλος Ηρακλής του GNTM 3 έχει το πιο hot Instagram και πρέπει να το δεις

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο κούκλος Ηρακλής του GNTM 3 έχει το πιο hot Instagram και πρέπει να το δεις

15 φωτό που θα σε πείσουν για την ομορφιά του

Το Greece’s Next Top Model έχει επιστρέψει δυναμικά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και η αλήθεια είναι πως το βρήκαμε όπως ακριβώς το περιμέναμε. Τέσσερις κριτές που οι ατάκες τους είναι μία και μία, εκπλήξεις με τις wild cards των κριτών και επίδοξα μοντέλα -αγόρια και κορίτσια- που μας έχουν εντυπωσιάσει μέχρι στιγμής.

Ίσως και να βιαζόμαστε να κρίνουμε αλλά μέχρι στιγμής έχουμε δει πολύ συμπαθητικά άτομα και πολύ προσγειωμένα. Τόσο τα κορίτσια, όσο και τα αγόρια, φαίνεται να είναι πολύ σοβαρά και να είναι προσηλωμένα στον στόχο τους, που δεν είναι άλλος από το να μπουν στο σπίτι του GNTM αρχικά και στη συνέχεια να κερδίσουν το παιχνίδι.

Από το trailer της Τρίτης ξεχωρίσαμε ένα αγόρι, το οποίο αφενός το Twitter ανέδειξε ήδη ως νικητή, αφετέρου μας θύμισε έναν πολύ διάσημο ηθοποιό. Ο λόγος για τον Ηρακλή Τσουζίνοβ, ο οποίος με καταγωγή από τη Ρωσία και την Αφρική πέρασε στην επόμενη φάση με τέσσερα «ναι» από τους κριτές. Την πρώτη στιγμή που τον είδαμε δεν γνωρίζαμε καν το όνομά του. Χθες όμως το μάθαμε και το σίγουρο είναι πως θα το θυμόμαστε για αρκετό καιρό.

Ο Ηρακλής ξεχώρισε και συγκίνησε τους κριτές με την ιστορία του και εμείς όσο τον βλέπαμε σπεύσαμε να ψάξουμε να τον βρούμε στο Instagram. Και εννοείται τον βρήκαμε και εντυπωσιαστήκαμε διπλά. Το account του είναι απίστευτο κι εκείνος ένας πραγματικός κούκλος.

Μάλιστα, αφού είδαμε και το προφίλ του συνειδητοποιήσαμε πως εκτός από τον Jesse Williams μοιάζει πάρα πολύ και με τον Jeremy Meeks, τον sexy κατάδικο θυμάσαι;

Δες φωτό στη gallery που ακολουθεί.