Το εξωτικό αυτό αγόρι του GNTM 3 είναι κούκλος & μάλλον κάποιον σου θυμίζει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το εξωτικό αυτό αγόρι του GNTM 3 είναι κούκλος & μάλλον κάποιον σου θυμίζει

Θα τον δεις απόψε στους δέκτες σου

Το Greece’s Next Top Model έκανε πρεμιέρα εχθές και ήταν ακριβώς όπως το περιμέναμε. Οι τρεις κριτές που στη συνέχεια έγιναν τέσσερις με την προσθήκη της Ζενεβιέβ έκλεψαν την παράσταση, ενώ δεν μπορούμε να μη σχολιάσουμε και να μην αναφερθούμε στις επικές ατάκες της Βίκυς Καγιά. Ο Άγγελος Μπράτης ήταν ένας άλλος και πραγματικά μας εντυπωσίασε το νέο του look, όμως δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε και λίγο στους διαγωνιζόμενους που είδαμε.

Κάποια αγόρια και κορίτσια πέρασαν μπροστά από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες και έχουμε βρει ήδη αυτά που ξεχώρισαν. Μία κοπέλα όμως που πέρασε στην επόμενη φάση παίρνοντας 4 «ναι» από τους κριτές μας εντυπωσίασε λίγο περισσότερο από όσες είχαμε δει μέχρι εκείνη τη στιγμή, ενώ η ομοιότητά της με την Κάτια Ζυγούλη ήταν πραγματικά τρομερή.

Ωστόσο αυτός που μας κέντρισε το ενδιαφέρον είναι ένα μελαχρινό εξωτικό αγόρι με πράσινα μάτια, του οποίου δεν γνωρίζουμε ακόμη το όνομα, αφού θα τον δούμε στο αποψινό επεισόδιο. Μέχρι στιγμής για εμάς και για κάποιους που τον είδαν ήδη στην έναρξη του χθεσινού επεισοδίου είναι ήδη ο νικητής.



Κανένα κορίτσι και κανένα άλλο αγόρι, ούτε καν η Κάτια δεν μας νοιάζει αυτήν τη στιγμή. Το μελαχρινό εξωτικό αγόρι που αν το προσέξεις λίγο καλύτερα μοιάζει απίστευτα στον Jackson του Grey’s Anatomy (aka Jesse Williams) και θέλουμε να τον δούμε με το έπαθλο στα χέρια του εχθές…και ας πέσει ξανά η εφαρμογή που ψηφίζουμε. Δες τον στο βίντεο που ακολουθεί και ετοιμάσου να τον απολαύσεις το βράδυ.

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις και μερικές φωτό του Jesse Williams για να κάνεις τις απαραίτητες συγκρίσεις.