Grey's Anatomy: Το video του Jackson Avery με μαγιό έχει γίνει... ανάρπαστο

Grey's Anatomy: Το video του Jackson Avery με μαγιό έχει γίνει... ανάρπαστο

Το ανέβασε η συμπρωταγωνίστριά του Ellen Pompeo. 

Mπορεί όλες να δηλώνουμε ενθουσιασμένες με τον 18χρονο Ηρακλή που όπως όλα δείχνουν… θα θριαμβεύσει στο GNTM 3, και ήδη να τον έχουμε παρομοιάσει με τον Jackson Avery, τον καλλονό πλαστικό χειρουργό του Grey's Anatomy, με τα υπέροχα γαλάζια μάτια και το σοκολατένιο σέξι δέρμα, αλλά ήρθε η ώρα να αφήσουμε τον Ηρακλή και να ασχοληθούμε με τον original κούκλο, δηλαδή τον Jesse Williams.

Όπως πληροφορηθήκαμε από τη συμπρωταγωνίστριά του στο Grey’s Anatomy, Ellen Pompeo, τα γυρίσματα της 17ης σεζόν έχουν ήδη ξεκινήσει και μάλιστα, η σεζόν αυτή είναι αφιερωμένη στους επαγγελματίες υγείας.

Και αφού οι ανακοινώσεις έγιναν, η Ellen, η οποία ενσαρκώνει την Meredith Grey, ανέβασε και ένα υπέροχο video από τα γυρίσματα, τώρα αν είναι όντως σκηνή από τη σειρά ή στιγμή από το διάλειμμά τους δεν διευκρινίζεται, όπου μπορούμε να δούμε τον μαγευτικό Jesse με μαγιό, να… προσπαθεί να κάνει SUP.

Όχι δεν τα καταφέρνει, γιατί η Ellen τον ρίχνει στο νερό αλλά… τι σημασία έχει τελοσπάντων; Δες το video παρακάτω, και καλή συνέχεια σου εύχομαι!


https://www.instagram.com/p/CE5MPozgCwB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading