Ο Πάνος Μουζουράκης δεν κρύβει πια τη νέα του σχέση (video)

Ο Πάνος Μουζουράκης δεν κρύβει πια τη νέα του σχέση (video)

Ο έρωτας δεν κρύβεται

Τα γυρίσματα για τον νέο κύκλο του The Voice of Greece ξεκίνησαν και ο Πάνος Μουζουράκης θα είναι για μια ακόμα χρονιά στον ρόλο του κριτή.
Ο Πάνος, δεν είναι μόνος στην Αθήνα, μιας και έχει στο πλευρό του την νέα του αγαπημένη.

Βλέπεις, ο Μουζουράκης, μετά τον χωρισμό του από την Μαρία Σολωμού αποφάσισε να κρατήσει ένα πιο χαμηλό προφίλ όσον αφορά την προσωπική του ζωή.
Φαίνεται όμως πως ο Πάνος βαρέθηκε να κρύβεται και νιώθει πια σίγουρος για τη σχέση του με την Τζίνα Βαρελά με την οποία οι φήμες τον θέλουν ζευγάρι τον τελευταίο χρόνο.
Όπως είδαμε στο Happy Day, o coach του The Voice έκανε βόλτα σε εμπορικό με την αγαπημένη του.

Η Τζίνα Βαρελά (Gina Varela), είναι ομογενής από τη Νέα Ζηλανδία, ηθοποιός στο επάγγελμα που γεννήθηκε στο Γουέλινγκτον από Έλληνα πατέρα και Νεοζηλανδή μητέρα. Όταν ήταν 10 ετών, οι γονείς της ξεκίνησαν μια μικρή εταιρεία παραγωγής και κύρια ασχολία τους ήταν τα ντοκιμαντέρ για την Ελλάδα. Πάνος και Τζίνα έχουν φτιάξει μάλιστα μαζί μια ταινία μικρού μήκους που έχει βραβευτεί.



Στα τελευταία του post στο Instagram ο Μουζουράκης δεν παραλείπει να αναφέρει ότι τις φωτογραφίες τις έχει τραβήξει η Τζίνα, η οποία όμως δεν δημοσιεύει φωτογραφίες στο προφίλ της στα social media.