Έχεις δει πόσο πολύ έχει μεγαλώσει ο γιος της Καίτης Γαρμπή; Η νέα φωτό θα σε πείσει

Πατούλια Κατερίνα
Έχεις δει πόσο πολύ έχει μεγαλώσει ο γιος της Καίτης Γαρμπή; Η νέα φωτό θα σε πείσει

Ο Δημήτρης θα κλείσει τα 21!

Ο Διονύσης Σχοινάς και η Καίτη Γαρμπή μετρούν δεκαετίες αγάπης και πολλά χρόνια γάμου. Οι δύο τραγουδιστές έχουν αποκτήσει μαζί τον γιο τους Δημήτρη, που σε λίγους μήνες θα κλείσει τα 21 του χρόνια.

Τον Δημήτρη τον είχαμε δει παιδί να κάνει τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι, ερμηνεύοντας με τον μπαμπά του το Είμαι Ακόμα Παιδί! Από τότε, ο Δημήτρης μεγάλωσε και κράτησε ένα πιο χαμηλό προφίλ, κάτι που άλλαξε από πέρσι που ο γιος του διάσημου ζευγαριού εμφανίστηκε στη συναυλία της Καίτης για τα τριάντα χρόνια της στο τραγούδι ενώ και στην καραντίνα ο Δημήτρης εμφανίστηκε στα Live των γονιών του στο Instagram.

Κι επειδή η Καίτη είναι μια περήφανη μαμά κουκουβάγια, φρόντισε χθες να δημοσιεύσει μια φωτογραφία του γιου της, με την ίδια να θαυμάζει τα μάτια του παιδιού της. Η φωτογραφία έχει συγκεντρώσει πάνω από 25.000 likes και τα σχόλια των θαυμαστών της Γαρμπή έχουν μοιραστεί ειδικά στο σε ποιον μοιάζει τελικά ο Δημήτρης: Στον Διονύση ή στην Καίτη;



Φυσικά το τρολάρισμα στην Καίτη δεν σταμάτησε μόνο από τους fans της αλλά και από επώνυμους όπως η Ναταλία Γερμανού αλλά και από τον ίδιο τον γιο της!