Ρούλα Ρέβη: Γιορτάζουν τα παιδιά της και είναι η πρώτη φορά που μας δείχνει τα πρόσωπά τους

Ρούλα Ρέβη: Γιορτάζουν τα παιδιά της και είναι η πρώτη φορά που μας δείχνει τα πρόσωπά τους

Τέτοια μέρα είναι να μην το γιορτάζει;

Η καταξιωμένη φωτογράφος Ρούλα Ρέβη σήμερα έχει λόγο να γιορτάζει μιας και είναι τα γενέθλια των παιδιών της. Είναι μια από τις celebs που έχουμε ξεχωρίσει και νιώθουμε όλη της τη θετική αύρα χάρη στην αμεσότητα που έχει στα social media. Πάντα με το χαμόγελο στα χείλη της η φωτογράφος έχει αγαπηθεί ιδιαιτέρως από το κοινό της και αυτό γίνεται αντιληπτό από τα χιλιάδες σχόλια αγάπης που δέχεται σε κάθε post της στο Instagram.

Δεν είναι λίγες οι φορές που μας έχει επιτρέψει να ρίξουμε κλεφτές ματιές στις προσωπικές της στιγμές με τον αγαπημένο της σύζυγο Αποστόλη Τότσικα αλλά και με τα παιδιά της Άγγελο και Ειρήνη. Πάντα φυσικά με την μοναδική καλλιτεχνική της ματιά μας γοητεύει και μας ταξιδεύει με τις φωτογραφίες της, αυτή τη φορά όμως τα δύο πρόσφατα post της, αν και «καθημερινά», είναι γεμάτα στοργή, ευαισθησία και μητρική αγάπη.

Τι θέλουμε να πούμε με τα παραπάνω; Τι κι αν η Ρούλα μας έχει συνηθίσει σε καλλιτεχνικές και υψηλής αισθητικής φωτογραφίες, η στοργή και η αγάπη μιας μητέρας θα αποτελεί πάντα την πιο όμορφη ματιά για την απεικόνιση μιας φωτογραφίας. Τα παιδιά της σήμερα έχουν γενέθλια και οι δύο αναρτήσεις της στο προσωπικό της προφίλ στο instagram είναι αφιερωμένες σε εκείνα.

Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε ξεκάθαρα μέσα από φωτογραφίες στα social media τα πρόσωπα των παιδιών του Αποστόλη και της Ρούλας και η ομοιότητά με τους γονείς τους είναι απίστευτη. Είναι ολοφάνερο ότι η μικρή Ειρήνη έχει μοιάσει στη μαμά και ο μικρός Άγγελος έχει πάρει από τον μπαμπά. Τα παιδιά τους σήμερα έκλεισαν τα 5 τους χρόνια και η φωτογράφος απαθανάτισε με τα μάτια της ψυχής την ευχάριστη αυτή στιγμή. Με την λεζάντα «Είναι ο Άγγελος και είναι υπέροχος. Χρόνια πολλά στα θαύματά μας! 5 και θα σώσουμε τον κόσμο Άγγελε» και «Είναι η Ειρήνη και είναι υπέροχη. Χρόνια πολλά στα θαύματά μας! 5 και δε φοβόμαστε τίποτα» ευχήθηκε στα «θαύματα» της και οι διαδικτυακοί της φίλοι δε δίστασαν να δώσουν τις πιο θερμές ευχές τους.

Δες στη gallery τις φωτογραφίες που ανέβασε η Ρούλα Ρέβη με τα παιδιά της.