Σκάνδαλο με τη σχέση της Κatie Holmes: Οι απίστευτες αποκαλύψεις

Σκάνδαλο με τη σχέση της Κatie Holmes: Οι απίστευτες αποκαλύψεις

Μήπως δεν είναι όλα ρόδινα στη νέα της σχέση; 

Εδώ και λίγες μέρες, οι φωτογραφίες της Katie Holmes να φιλά με πάθος το νέο της σύντροφο Emilio Vitolo Jr ο οποίος είναι φημισμένος σεφ στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, κάνουν το γύρο του κόσμου. Φωτογραφίες που προκάλεσαν πολύ θετικά συναισθήματα στους θαυμαστές της διάσημης ηθοποιού, η οποία είναι συμπαθέστατη και μετά το χωρισμό της από τον Jamie Foxx, της άξιζε να ξαναβρεί τον έρωτα.

Βέβαια, μπορεί μέχρι και χθες, όλα να ήταν μέλι-γάλα με το νέο της αγαπημένο, λίγες ώρες πριν άρχισαν να βγαίνουν στη δημοσιότητα κάποιες πληροφορίες, όχι και τόσο… κολακευτικές θα λέγαμε.

Που λέτε, το αγόρι αυτό, ο 33χρονος Vitolo, βρισκόταν σε σχέση και μάλιστα συζούσε με την 24χρονη Rachel Emmons. Μάλιστα κάποιοι υποστηρίζουν ότι είχαν αρραβωνιαστεί και σχεδίαζαν το γάμο τους. Ωστόσο, τα γεγονότα τον πρόλαβαν, ή μάλλον το πάθος, μιας και οι φωτογραφίες που φιλιέται με τη διάσημη ηθοποιό κυκλοφόρησαν παντού, γεγονός που τον ανάγκασε να χωρίσει την κοπέλα του… μέσω μηνύματος!

«Οι φωτογραφίες κυκλοφόρησαν και η Rachel δεν είχε ιδέα τι συνέβαινε. Ο Emilio αναγκάστηκε να τη χωρίσει για να αποφύγει το σκάνδαλο. Είναι μοιχός και όλο αυτό δεν είναι ωραία εξέλιξη», λέει άτομο από το περιβάλλον του σεφ που… μάλλον δεν τον συμπαθεί και πολύ.

Όπως είναι φυσικό, η απατημένη Emmons είναι απαρηγόρητη μιας και ο καλός της ήταν όλη της η ζωή!

Τώρα εμείς τι να πούμε βρε παιδιά; Αυτά καλό είναι να μη γίνονται. Δηλαδή για να βγει κάτι όμορφο πρέπει κάποιος να πληγωθεί; Καθόλου δεν μας αρέσει ο κύριος Vitolo Jr τελικά.

Δες τις παρακάτω φωτογραφίες:


https://www.instagram.com/p/CE8MABLF_fN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading