Η Mαρία Μπεκατώρου αποκάλυψε την αλήθεια για την απώλεια κιλών (video)

Πατούλια Κατερίνα
Η Mαρία Μπεκατώρου αποκάλυψε την αλήθεια για την απώλεια κιλών (video)

Η αλλαγή στην εικόνα της παρουσιάστριας είναι μεγάλη

Στο ξεκίνημα της καραντίνας, η Μαρία Μπεκατώρου είχε παρουσιάσει την αδυνατισμένη σιλουέτα της και είχε αποκαλύψει με εμφάνισή της στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού πως έχει χάσει 9 ολόκληρα κιλά.

Η παρουσιάστρια, με σωστή διατροφή, κουβαλώντας παντού μαζί της ταπεράκια με φαγητό και μειώνοντας θερμίδες στο βραδινό κατάφερε να αλλάξει τελείως το σώμα της.

Η διαφορά στο σώμα της παρουσιάστριας φάνηκε στις φωτογραφίες της μέσα στο καλοκαίρι, ειδικά εκείνες με μαγιό, μπικίνι ή ολόσωμο. Kι επειδή πολλά έχουν ακουστεί για τον τρόπο με τον οποίο η Μαρία κατάφερε να χάσει τα κιλά, η ίδια, μιλώντας στην Φαίη Σκορδά, φρόντισε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.



Αν νομίζεις πως η απώλεια βάρους ήρθε μετά από σκληρή γυμναστική, κάνεις λάθος, μιας και η Μπεκατώρου αποκάλυψε πως δεν έχει καθόλου χρόνο για να ασκείται και τόνισε χαρακτηριστικά:

«Δεν έχω κάνει καθόλου γυμναστική, έκανα λίγο στην καραντίνα αλλά μετά δεν είχα καθόλου χρόνο. Επειδή όμως μου αρέσει η εικόνα μου τώρα κι επειδή τα πρώτα κιλά τα έχασα πιο εύκολα απ΄ότι περίμενα, προσέχω, προσέχω πολύ γιατί θέλω να παραμείνω έτσι και μου αρέσει πολύ όπως είμαι. Τρώω και ευχαριστιέμαι αλλά μπορεί την άλλη μέρα να τρώω ελάχιστα, κουβαλάω παντού τα ταπεράκια μου».