To GNTM 3 είναι εδώ και αυτά τα ντοκουμέντα δεν τα είχες ξαναδεί

Νάνσυ Μητσοστέργιου
To GNTM 3 είναι εδώ και αυτά τα ντοκουμέντα δεν τα είχες ξαναδεί

Έγινε κιόλας η εμμονή σου;

Το Greece’s Next Top Model μετράει ήδη τρεις μέρες στις ζωές μας και προφανώς είναι περιττό να σου πούμε πως ήδη έχουμε κολλήσει. Τα δύο πρώτα επεισόδια του reality μοντέλων δεν μας απογοήτευσαν και με το χέρι στην καρδιά θα σου πούμε πως όσοι έχουν περάσει μέχρι στιγμής στο bootcamp μας άρεσαν πολύ. Οκ, θα κάνουμε μια διάκριση για τα αγόρια φέτος, τα οποία είναι αλήθεια πως μας έχουν εντυπωσιάσει ιδιαίτερα.

Προφανώς και το top μας αυτή τη στιγμή είναι ο Ηρακλής Τσουζίνοβ με τα υπέροχα μάτια, όμως πραγματικά είναι όλοι πολύ αξιόλογοι μέχρι στιγμής. Ήδη ανυπομονούμε να έρθει η επόμενη Δευτέρα να δούμε τη συνέχεια, και ανυπομονούμε ακόμη περισσότερο να φτάσουμε στα επεισόδια που θα τους δούμε μέσα στο σπίτι.

Κι ενώ το παρακολουθείς –κι εσύ κι εμείς- και νομίζεις πως τα ξέρεις και τα έχεις δει όλα, κάνεις λάθος. Την επόμενη μέρα μετά την προβολή του κάθε επεισοδίου βλέπουμε μέσα από την εκπομπή στη Φωλιά των ΚουΚου, πράγματα που δεν ξέρουμε και γίνονται στο backstage και εντυπωσιαζόμαστε. Αν λοιπόν μέχρι τώρα νόμιζες πως τα είχες δει όλα, λυπούμαστε αλλά δεν έχεις καθόλου δίκιο.

Υπάρχουν κάποια ντοκουμέντα του Greece’s Next Top Model, τα οποία μάθαμε που αλλού; Φυσικά μέσα από την εκπομπή στη Φωλιά των ΚουΚου.

Πάτα στο video που ακολουθεί το play και μάθε τα κι εσύ.