Έγκυος η πριγκίπισσα Βεατρίκη; Το σημάδι που ενισχύει τις φήμες

Πατούλια Κατερίνα
Έγκυος η πριγκίπισσα Βεατρίκη; Το σημάδι που ενισχύει τις φήμες

Tι παρατήρησαν οι fans στο Twitter

Ενώ ετοιμαζόμαστε για την δεύτερη επέτειο γάμου της πριγκίπισσας Ευγενίας μέσα στον Οκτώβριο με τους bookers στη Βρετανία να επιμένουν πως οι πιθανότητες εγκυμοσύνης της πριγκίπισσας είναι μεγάλες, ήρθε η αδερφή της να ξεκινήσει μια έτερη φημολογία.

Βλέπεις, η πρόσφατη εμφάνιση της μεγάλης αδερφής της Ευγενίας, πριγκίπισσας Βεατρίκης πυροδότησε τις φήμες για μια δική της εγκυμοσύνη.

Η Bea όπως την αποκαλούν οι φίλοι της, επισκέφτηκε ένα διάσημο μαγαζί του Λονδίνου που εξειδικεύεται στα δώρα για νεογέννητα και βγήκε από αυτό με μια σακούλα όσο ο αγαπημένος της σύζυγος Edo την περίμενε στο αμάξι. Στις φωτογραφίες που κυκλοφορούν η Βεατρίκη φοράει μπλε φούστα και μαύρο blazer ενώ κρατά μια μεγάλη τσάντα από το κατάστημα παιδικών.

Εννοείται πως η πριγκίπισσα φορούσε και την μάσκα της ενώ οι βασιλικοί fans στο Twitter επιμένουν πως η κίνηση αυτή της πριγκίπισσας μυρίζει εγκυμοσύνη. Άλλοι βέβαια σκέφτηκαν πως η Βεατρίκη μπορεί και να αγόρασε δώρο για κάποιο άλλο μωρό, όπως αυτό που θα μπορούσε να κυοφορεί η αδερφή της Ευγενία.



Πάντως, το γραφείο στοιχημάτων Ladbrokes θεωρεί πως μέχρι τέλος του χρόνου η Βεατρίκη θα έχει ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της:

Η Βεατρίκη είναι θετή μαμά του γιου του συζύγου της Edoardo ο οποίος είναι σήμερα τριών ετών, καρπός της σχέσης του με την Dara Huang.