Η Φαίη Σκορδά απάντησε στο αν θα ξαναπαντρευτεί: «Η απάντηση στην ερώτηση»...

Η Φαίη Σκορδά απάντησε στο αν θα ξαναπαντρευτεί: «Η απάντηση στην ερώτηση»...

Η απάντηση που περιμέναμε στην ερώτηση περί γάμου

Οι τηλεθεατές ρωτούν και η Φαίη Σκορδά απαντά! Στην στήλη της εκπομπής της που δίνει απαντήσεις σε όσα την ρωτούν, η Φαίη απάντησε σε μια δύσκολη ερώτηση, την οποία δεν είχε απαντήσει ξανά στο παρελθόν, τουλάχιστον όχι επίσημα.

Όπως έγινε γνωστό την προηγούμενη σεζόν, η 40χρονη παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 είναι ζευγάρι τον τελευταίο έναν χρόνο με τον 37χρονο Νίκο Ηλιόπουλο, ο οποίος ασχολείται με την πληροφορική.
Έχοντας αυτό υπόψη και τον χρόνο που περνάει πια η Φαίη με τον καλό της, αποφάσισε να απαντήσει σε μια φημολογία που την θέλει σύντομα να παντρεύεται ξανά.

«Αν θα ξαναπαντρευτώ… δεν είναι μία ερώτηση που μπορώ να την απαντήσω έτσι … Η απάντησή μου είναι ότι γενικά, το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου είναι τα παιδιά μου και με βάση αυτών λειτουργώ, οπότε με βάση αυτό απαντώ… Δεν μπορώ να πω ένα ναι ή ένα όχι.

Πάντως όποια επιλογή κάνω στα προσωπικά ή στα επαγγελματικά μου γνώμονας και προτεραιότητα είναι τα παιδιά μου. Δεν μπορώ να το αποκλείσω, ξέρεις πόσες φορές έχω πει ποτέ, προχωράμε»!
Όπως θυμάσαι η Φαίη υπήρξε παντρεμένη με τον Γιώργο Λιάγκα με τον οποίο απέκτησαν τους γιους τους Γιάννη και Δημήτρη και με τον οποίο έχουν πια πάρει διαζύγιο.