The Bachelor: Αυτές είναι οι 4 παίκτριες που θα δούμε απόψε

The Bachelor: Αυτές είναι οι 4 παίκτριες που θα δούμε απόψε

Άραγε θα είναι μια από αυτές η μεγαλύτερη αγάπη του Bachelor;

Η πρεμιέρα του show «The Bachelor» δεν αργεί και ήδη έχουμε δει αποκλειστικά αποσπάσματα του πρώτου επεισοδίου. 20 γυναίκες, αποφασισμένες να ζήσουν τον απόλυτο έρωτα θα διεκδικήσουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά του γοητευτικού Παναγιώτη Βασιλάκου και ο «αγώνας» μέχρι το τέλος θα είναι δύσβατος. Θα πρέπει σίγουρα να έχουν κάτι το ξεχωριστό για να κερδίσουν τον Παναγιώτη και όπως φαίνεται το παιχνίδι δε θα είναι καθόλου εύκολο.

Όλα τα κορίτσια είναι εντυπωσιακά και ο ανταγωνισμός θα είναι τεράστιος. Ο γοητευτικός Bachelor θα φέρει τα πάνω- κάτω στις καρδιές τους, παρ' όλα αυτά τα κορίτσια μοιάζουν έτοιμα να ξεπεράσουν κάθε πιθανό εμπόδιο για χάρη του.

Με αφορμή το αποκλειστικό απόσπασμα του show, στην εκπομπή «Happy Day» της Σταματίνας Τσιμτσιλή ρίξαμε κλεφτές ματιές στη γνωριμία της Νικολέττας με τον Παναγιώτη και δε βλέπουμε την ώρα για το αποψινό επεισόδιο του «The Bachelor». Επίσης είμαστε τυχερές μιας και έχουμε ήδη γνωρίσει τα τέσσερα από τα είκοσι κορίτσια που θα μπουν στο σπίτι και ήρθε η ώρα να πάρεις και εσύ μια γεύση από όσα πρόκειται να ακολουθήσουν.



H Μαρίνα είναι μια από τις παίκτριες που θα κάνει τα πάντα για να σταθεί στο πλευρό του Παναγιώτη. Είναι μόλις 20 χρονών και είναι σίγουρα διατεθειμένη να ξεδιπλώσει μπροστά του κάθε πτυχή του εαυτού της για να τον κερδίσει.

https://www.instagram.com/p/CE7HaAgloe1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Νικολέτα είναι τόσο αποφασισμένη που τίποτα δε τη σταματά. Όπως και η ίδια τονίζει, η προσωπικότητά της είναι αυτή που θα κερδίσει τον Bachelor και εύκολα θα διεκδικήσει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά του. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι η 21χρονη κοκκινομάλλα θα εντυπωσιάσει με την εμφάνισή της.

https://www.instagram.com/p/CE7IuTkF279/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η 23χρονη Βίβιαν σπουδάζει Φαρμακευτική στην Πάτρα και είναι έτοιμη να δώσει στον Bachelor το... αντίδοτο του έρωτα. Θα διεκδικήσει την καρδιά του, άραγε όμως θα δεχτεί ένα από τα τριαντάφυλλα που θα προσφέρει;

https://www.instagram.com/p/CE7I1McFoaO/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Αναστασία είναι η τέταρτη παίκτρια του show που γνωρίζουμε και είναι 24χρονών. Είναι έτοιμη να ζήσει τον έρωτα και o Bachelor για να κερδίσει την προσοχή της πρέπει να έχει χιούμορ και προσωπικότητα. Η γοητευτική νέα είναι έτοιμη να φτάσει στα άκρα για να βρει την αληθινή αγάπη και σίγουρα θα μαγέψει τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

https://www.instagram.com/p/CE7MES-lbat/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading