Τι είπε η Χριστίνα Μπόμπα για την απόκτηση παιδιού με τον Σάκη Τανιμανίδη

Τι είπε η Χριστίνα Μπόμπα για την απόκτηση παιδιού με τον Σάκη Τανιμανίδη

Οι απαντήσεις της Χριστίνας στα ερωτήματα των fans της

Όπως ήδη γνωρίζουμε οι auditions για το The Voice έχουν ήδη ξεκινήσει, οι κριτές έχουν ήδη ζεστάνει τις καρέκλες τους και το τάλεντ σόου θα είναι στις τηλεοπτικές μας οθόνες σε λίγο καιρό.
Αυτό που δεν γνωρίζαμε μέχρι χτες είναι πως η περσινή παρουσιάστρια, Χριστίνα Μπόμπα δεν θα είναι και φέτος στο τιμόνι της εκπομπής.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η Χριστίνα στις απαντήσεις που έδωσε στους θαυμαστές της, μία από τις οποίες ήταν και το αν θα κάνει και φέτος τηλεόραση.

Η Μπόμπα υπήρξε λαλίστατη και εξήγησε πως ναι μεν της άρεσε η περσινή εμπειρία αλλά φέτος σκοπεύει να επικεντρωθεί σε άλλα επιχειρηματικά της πλάνα.

Στις ερωτήσεις που απάντησε η Μπόμπα ήταν φυσικά και το πόσες φορές γυμνάζεται αλλά και τι είδους γυμναστική κάνει.

Η Χριστίνα εξήγησε πως προσπαθεί να γυμνάζεται τουλάχιστον πέντε φορές την εβδομάδα.

Κι ύστερα ήρθε η επίμαχη πάντα ερώτηση για το πότε θα γίνει μαμά η Μπόμπα. Πρόσφατα Χριστίνα και Σάκης Τανιμανίδης γιόρτασαν την δεύτερη επέτειο γάμου τους ενώ η καλλονή δεν δίστασε να πει πως μέχρι σήμερα η πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής της ήταν η ημέρα του γάμου της.



Εννοείται πως πάνω στο θέμα αυτό η Χριστίνα έχει τοποθετηθεί κι άλλες φορές ενώ η φήμη πως η νεαρή κοπέλα είναι έγκυος έχει κάνει ακόμα περισσότερες φορές τον γύρο του διαδικτύου.

H Mπόμπα πάντως, έδωσε για μια ακόμα φορά την απάντηση που έπρεπε τονίζοντας πως είναι ήδη οικογένεια με τον Σάκη και απλά ανυπομονεί να μεγαλώσει κι άλλο η οικογένειά της!