Angelina Jolie – Brad Pitt: Η δραματική και ανέλπιστη αλλαγή στη σχέση τους

Angelina Jolie – Brad Pitt: Η δραματική και ανέλπιστη αλλαγή στη σχέση τους

Έχουμε ευχάριστα;

Για να μην τα ξαναλέμε, γιατί είναι μάλλον αυτονόητο ότι τα γνωρίζετε, Brad Pitt και Angelina Jolie, χώρισαν το 2016, σε ένα πολύκροτο διαζύγιο το οποίο μέχρι και σήμερα που μιλάμε δεν έχει πλήρως διευθετηθεί. Προφανώς όταν μιλάμε για δύο τόσο διάσημους και πλούσιους ανθρώπους, το μοίρασμα των περιουσιακών τους στοιχείων και φυσικά η επιμέλεια των παιδιών τους, δεν είναι ζητήματα που μπορούν να λυθούν μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Τα τελευταία χρόνια λοιπόν, οι δύο stars αναλώθηκαν σε μία άνευ προηγουμένη σύγκρουση, η οποία έβλαψε όχι μόνο το δημόσιο προφίλ τους αλλά και την ψυχολογία των παιδιών τους.

Από την άλλη, η καριέρα του Brad μάλλον έφτασε στη δική της κορυφή καθώς τιμήθηκε με το πρώτο Oscar υποκριτικής της καριέρας του για την ερμηνεία του στο πολυβραβευμένο, Once Upon a Time… in Hollywood.

Kαι τώρα, έπειτα από 4 δύσκολα χρόνια, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο stars φτάνουν επιτέλους σε μία… συμφωνία. Πηγές αναφέρουν, ότι οι σχέσεις τους είναι καλύτερες από ποτέ, και ότι δεν επισκέπτονται πια τον οικογενειακό σύμβουλο που τους είχε αναλάβει όλα αυτά τα χρόνια. Επίσης, ο Brad ζήτησε 50/50 κηδεμονία, αίτημα που δεν έχει απορριφθεί από την Angelina, αρκεί η βάση του Brad να μην είναι το Los Angeles. Μάλιστα τα παιδιά όλα αυτά τα χρόνια πήγαιναν σχολείο στο Los Angeles, γεγονός στο οποίο η Angelina ήταν πάντα αντίθετη.

Σε γενικές γραμμές πάντως, οι σχέσεις είναι καλές, και το μόνο αγκάθι είναι η αποξένωση του Brad από τον Μaddox ο οποίος πλέον είναι ενήλικας και είναι στο χέρι του να επιλέξει με ποιον θα συνεχίσει να έχει επαφές.

Δες την παρακάτω gallery: