Από το GNTM στο Bachelor! Αναγνώρισες την παίκτρια;

Από το GNTM στο Bachelor! Αναγνώρισες την παίκτρια;

Αν σου θύμιζε κάτι τώρα ξέρεις…

Μπορεί το 2020 να μην μας έχει πάει ιδιαίτερα καλά, όμως οφείλουμε να αναγνωρίσουμε, πως η τηλεόραση φέτος έχει αρκετά reality τα οποία μπορούν να μας κρατήσουν συντροφιά και να περάσουν οι υπόλοιποι μήνες λίγο πιο ανώδυνα, μέχρι να φύγει το 20’. Και μπορεί να μην είμαστε φαν του Big Brother, το Greece’s Next Top Model όμως το βλέπουμε ανελλιπώς.

Και ενώ τα τελευταία 24ωρα ασχολούμασταν όλοι με το κούκλο του GNTM Ηρακλή Τσουζίνοβ, σήμερα έχουμε κάτι καινούργιο που μας απασχολεί. Εχθές ξεκίνησε το νέο reality του Alpha, το Bachelor και το twitter φυσικά άφησε το στίγμα του στο διαδίκτυο και γι’ αυτό το νέο πρόγραμμα.

Ο άντρας που πρέπει να γοητεύσουν οι 20 γυναίκες είναι απλά κούκλος και αν νόμιζες πως τον είχες δει κάπου δεν έκανες λάθος, γιατί τον είχαμε δει στο reality επιβίωσης Nomads. Ωστόσο το θέμα της ημέρας δεν είναι ο κούκλος Παναγιώτης Βασιλάκος, αλλά μία από τις παίκτριες που μπήκε στη βίλα.

Η παίκτρια αυτή λοιπόν πριν πάει στο Bachelor είχε περάσει μια βόλτα και από το Greece’s Next Top Model την πρώτη σεζόν, όπου φυσικά δεν κατάφερε να περάσει στο bootcamp, λόγω των επεμβάσεων που είχε κάνει στο πρόσωπό της. Ο λόγος για την μελαχρινή Αναστασία Βοσκανίδου, η οποία αν και την αναγνωρίσαμε έδειχνε αρκετά αλλαγμένη δυο χρόνια μετά τη συμμετοχή της στο reality μοντέλων. Μάλιστα στο Bachelor συστήθηκε ως Σία και όχι Αναστασία.



Η Αναστασία μάλιστα με δάκρυα στα μάτια είχε δηλώσει πως στο παρελθόν είχε γίνει ντόρος με το όνομά της γιατί μετά από κάποιες φωτογραφίες τα media δήλωναν πως εκείνη ήταν ζευγάρι με τον Παντελή Παντελίδη, ενώ ήταν απλά φίλοι. Έχεις καταλάβει για ποια παίκτρια μιλάμε; Αν όχι δες το βίντεο που ακολουθεί.