Η Υβόννη Μπόσνιακ στο Style Me Up: Τα stories από το backstage (video)

Πατούλια Κατερίνα
Η Υβόννη Μπόσνιακ στο Style Me Up: Τα stories από το backstage (video)

Νέο ξεκίνημα για την Υβόννη

H Yβόννη Μπόσνιακ μετά τις διακοπές του καλοκαιριού, επέστρεψε στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν την φετινή σεζόν και την συμμετοχή του πρώην μοντέλου σε μια καθημερινή εκπομπή.

Η Υβόννη που τα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει την δική της δουλειά ως σχεδιάστρια ρούχων, θα είναι ένα από τα πρόσωπα που στελεχώνουν το Style Me Up, το νέο καθημερινό παιχνίδι μεταμορφώσεων και αλλαγής στυλ του Open.

Η Μαρία Μπακοδήμου θα υποδέχεται καθημερινά στο «Style Me Up» γυναίκες και άντρες που θέλουν να αλλάξουν την εμφάνισή τους, να αλλάξουν το στυλ τους και να δουν τον εαυτό τους να μεταμορφώνεται στην καλύτερη εκδοχή του. Μαζί με τη Μαρία στο ρόλο της επιτροπής θα βρίσκονται επαγγελματίες από το χώρο της μόδας, οι οποίοι θα αναλάβουν το μεγάλο στοίχημα και θα βοηθήσουν τους παίκτες να πετύχουν την αλλαγή που ονειρεύονται.

Στην κριτική επιτροπή του «Style Me Up» συναντάμε τρία αγαπημένα πρόσωπα με μακρά πορεία στο χώρο της μόδας: την Υβόννη Μπόσνιακ, τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον Γιάννη Λάσκο. Και οι τρεις έχουν έναν στόχο: Να εντοπίσουν τους παίκτες που επιθυμούν μια ριζική αλλαγή και να τους βοηθήσουν να πετύχουν τη «μεταμόρφωση» που ονειρεύονται.Βασικός σύμμαχος κάθε παίκτη στη διαδρομή για να συναντηθεί με τον νέο του εαυτό και την ανανεωμένη του αυτοπεποίθηση, θα είναι ο beauty expert του «Style Me Up», Τρύφωνας Σαμαράς.

Η διαδικασία για να ξεκινήσει κανείς την αλλαγή που τόσο θέλει είναι απλή: Οι παίκτες έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν την ιστορία τους, αλλά και τον λόγο που θέλουν να αλλάξουν στυλ, εμπνέοντας τους ειδικούς που θα αναλάβουν τη «μεταμόρφωσή» τους και θα τους δώσουν τα «φτερά» για να κάνουν μια νέα αρχή.

Ο κάθε ειδικός έχει μόλις λίγες ώρες στη διάθεσή του για να φέρει το τέλειο αποτέλεσμα και να αλλάξει την εμφάνιση του παίκτη με όποιες στιλιστικές παρεμβάσεις πιστεύει ότι χρειάζεται.

Δες τα stories από το backstage του trailer όπως τα είδαμε στο προφίλ της Υβόννης στην παρακάτω gallery.

DPG Network