Η Μαρία Σολωμού επιστρέφει στην τηλεόραση με παρέα έκπληξη

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Μαρία Σολωμού επιστρέφει στην τηλεόραση με παρέα έκπληξη

Εμμ επιστρέφουν οι Singles;

Η Μαρία Σολωμού είναι μία από τις αγαπημένες μας ηθοποιού στην ελληνική showbiz και αυτό είναι κάτι που ουκ ολίγες φορές έχουμε μοιραστεί μαζί σου. Οι Singles ήταν μία από τις top ελληνικές σειρές, η οποία περνούσε και πολλά σημαντικά μηνύματα για τη ζωή. Κάθε φορά που τη βλέπουμε σε επανάληψη ο ενθουσιασμός μας είναι τεράστιος και εννοείται δεν χάνουμε επεισόδιο και τώρα που μάθαμε πως η Μαρία Σολωμού επιστρέφει στην τηλεόραση, μια κάποια χαρά υπάρχει.

Όπως αντιλαμβάνεσαι το πρώτο πράγμα που πήγε στο μυαλό μας ακούγοντας πως η Μαρία Σολωμού επιστρέφει στην τηλεόραση, είναι πως μαζί επιστρέφουν και οι Singles. Όμως όχι, δεν θα τη δούμε σε ρόλο ηθοποιού, αλλά σε αυτόν της παρουσιάστριας. Ναι, ναι καλά διαβάζεις. Η ηθοποιός επιστρέφει στην τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του Mega με εκπομπή. Και το καλύτερο; Δεν θα είναι μόνη της.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ από τη δημοσιογράφο της Φωλιάς των ΚουΚου η Μαρία Σολωμού θα έχει εκλεκτή παρέα μαζί της. Ντορέτα Παπαδημητρίου και Κατερίνα Ζαρίφη, είναι τα δύο άτομα που μαζί με την Μαρία θα έχουν δική τους εκπομπή το Σαββατοκύριακο στο Mega.

Μάλιστα όπως αναφέρθηκε το Σαββατοκύριακο αυτό οι 3 αγαπημένες αυτές γυναίκες έχουν τον πρώτο τους πιλότο, ο οποίος αν πάει καλά, τότε σύντομα θα τις βλέπουμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Δες το βίντεο παρακάτω.