Halle Berry: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας και ο φόβος για την πανδημία

Halle Berry: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας και ο φόβος για την πανδημία

H διάσημη ηθοποιός σε μία σπάνια συνέντευξη. 

Είναι μία γυναίκα ταλαντούχα και γοητευτική η οποία αποτελεί έμπνευση για πολλά νέα κορίτσια εκεί έξω. Ο λόγος για τη Halle Berry, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει εντελώς τρόπο ζωής, έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και ασχολείται με το fitness και φυσικά τα δύο της παιδιά.

Έπειτα από αποτυχημένες σχέσεις με... όχι και τα καλύτερα παιδιά της showbiz και φυσικά μία πετυχημένη καριέρα στον κινηματογράφο-είναι η πρώτη και μοναδική μαύρη ηθοποιός που έχει τιμηθεί με το Oscar Ά Γυναικείου Ρόλου- η Berry φαίνεται ότι χόρτασε από τα φώτα και τη δόξα, και έχει επικεντρωθεί σε πιο ουσιαστικά πράγματα.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Variety, η 54χρονη star, μίλησε μεταξύ άλλων για την πανδημία αλλά και την άποψή της για τα περιοριστικά μέτρα, τονίζοντας ότι είναι πολύ προσεκτική με όλο αυτό, κυρίως γιατί πάσχει από διαβήτη τύπου 2, γεγονός που αυτομάτως τη βάζει σε ομάδα υψηλού κινδύνου.

Η Berry ανακάλυψε το πρόβλημά της το 1989 στα γυρίσματα της ταινίας Living Dolls, όταν και αρρώστησε βαριά. Μάλιστα τα τελευταία χρόνια, όπως δηλώνει, έχει καταφέρει να αμβλύνει τα συμπτώματά της μέσα από ειδική διατροφή.

Δες την παρακάτω gallery: