Andrienne Wilkinson: Η «κόρη» της Ζήνα είναι 43 ετών και είναι κούκλα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Andrienne Wilkinson: Η «κόρη» της Ζήνα είναι 43 ετών και είναι κούκλα

Τη θυμάσαι;

Τον Σεπτέμβριο του 1995 έκανε πρεμιέρα μια από τις σειρές που έμελλε να σημαδέψει τα παιδικά μας χρόνια. Η Ζήνα η πριγκίπισσα του Πολέμου υπήρξε μία από τις αγαπημένες μας σειρές, που έκανε τα Σαββατοκύριακά μας να έχουν νόημα. Ζήνα και Γκαμπριέλλα ήξεραν πως να μα κρατήσουν παρέα, κι εμείς εννοείται δεν χάναμε επεισόδιο. Αν μας ρωτήσεις δεν ξέρουμε ποιο να πρωτοξεχωρίσουμε ως αγαπημένο μας επεισόδιο, όμως μας αρέσουν πολύ τα επεισόδια με την Ελπίδα (κόρη της Γκαμπριέλλα) και την Εύα/Λίβυα, κόρη της Ζήνα.

Και τώρα που είπαμε Εύα, έχεις δει μήπως πρόσφατα την ηθοποιό που έκανε την κόρη της Lucy Lawless; Η Εύα ήταν η κόρη της Ζήνας. Ο αφύσικος τρόπος της σύλληψής της (σσ ήταν η μετενσάρκωση του αγγελικού πνεύματος της Καλλιστώς) έφερε το τέλος του Δωθεκαθεϊσμού και την αρχή του Μονοθεϊσμού (σσ χρησιμοποιήθηκαν στην σειρά και πρώιμα χριστιανικά σύμβολα όπως ο ιχθύς).

Η Εύα μεγάλωσε μακριά από την Ζήνα η οποία μαζί με την Γαμπριέλλα ήταν παγιδευμένες, σε κατάσταση ύπνου, επί 25 χρόνια, τοποθετημένες από τον θεό Άρη, μέσα σε φέρετρα από πάγο, στο εσωτερικό του βουνού Αίτνα της Σικελίας. Ο Αυτοκράτορας Οκτάβιος μεγάλωσε την Εύα ως Λίβυα στη Ρώμη και στη συνέχεια ήθελε να την παντρευτεί. Η Λίβυα/Εύα ήταν η καλύτερη πολεμίστρια της Ρώμης ως η Υπέρμαχος της Ρώμης και αδίστακτη σφαγέας. Βρισκόταν υπό την επήρεια του θεού Άρη. Σκότωσε, δολοφόνησε και σφαγίασε χιλιάδες κόσμου στο όνομα της μητέρας Ρώμης.

Όταν η Ζήνα της αποκάλυψε ότι ήταν η κόρη της και ότι το πραγματικό της όνομα ήταν Εύα, η Λίβια σκότωσε τον Τζόξερ και έβαλε στόχο να σκοτώσει και τη Ζήνα. Με τη βοήθεια του Ιλάι η Λίβυα αποδέχεται τον πραγματικό της εαυτό και γίνεται η Εύα η Αγγελιοφόρος του Ιλάι. Πώς είναι όμως σήμερα η Andrienne Wilkinson, 25χρόνια από τότε που προβλήθηκε για πρώτη φορά η σειρά;

Η ηθοποιός που ενσάρκωσε την Εύα είναι σήμερα 43 ετών και είναι μια πραγματική κούκλα. Δεν έχει αλλάξει καθόλου και δεν γίνεται να μην την αναγνωρίσεις. Τα εκφραστικά της μάτια θα σου έρθουν αμέσως στο μυαλό και θα δεις πως δεν έχει αλλάξει και πολύ.

Δες φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί.