Η Σίσσυ Χρηστίδου άλλαξε τα μαλλιά της και είναι απλά καλλονή

Η Σίσσυ Χρηστίδου άλλαξε τα μαλλιά της και είναι απλά καλλονή

Ότι και να κάνει είναι κούκλα

Όταν μιλάμε για τη Σίσσυ Χρηστίδου, μιλάμε για μία από τις αγαπημένες μας παρουσιάστριες στην ελληνική τηλεόραση. Μάλιστα τον τελευταίο χρόνο τη βρήκαμε ιδιαίτερα ξέγνοιαστη και ανανεωμένη κι αυτό μας άρεσε ακόμη πιο πολύ. Μάλιστα όπως ίσως παρατήρησες κι εσύ τους τελευταίους μήνες, η παρουσιάστρια έχασε αρκετά κιλά και τη θαυμάσαμε άπειρα για την αλλαγή της αυτή.

Βέβαια σου έχουμε πει αρκετές φορές, πως είτε με παραπανίσια κιλά, είτε όχι παραμένει μια κούκλα, και μία από τις top αγαπημένες μας προσωπικότητες στην ελληνική showbiz. Περισσότερο βέβαια μας αρέσει, όταν κάνει αλλαγές στην εξωτερική της εμφάνιση, ακόμη και αν αυτές είναι κάπως «ψεύτικες και εικονικές», όπως συνέβη αυτή τη φορά.

Ναι, η Σίσσυ εμφανίστηκε στο Instagram account της με ένα hairlook που δεν την έχεις δει ποτέ ξανά, και ένα χειροκρότημα το αξίζει γιατί εκτός από άλλος άνθρωπος είναι και μια κούκλα. Έχεις δει ποτέ τη Σίσσυ Χρηστίδου με αφέλειες στα μαλλιά της; Αν όχι μάλλον ήρθε η ώρα. Και δεν ξέρουμε αν μπορείς να τη φανταστείς, το σίγουρο είναι πως θα ενθουσιαστείς με το νέο της look (και ας ξέρεις πως είναι fake).

Η Σίσσυ Χρηστίδου στο προφίλ της, και πιο συγκεκριμένα στο You Tube κανάλι της σου δείχνει πως να φτιάξεις αφέλειες με τα μαλλιά σου και να δείχνουν σαν αληθινές. Προφανώς κι αν έχεις κοντά μαλλιά το trick αυτό δεν θα βοηθήσει πολύ, ωστόσο παραδεχόμαστε πως της πάει τρομερά αυτό το look. Σίσσυ, μήπως σκεφτείς να το κάνεις στην πραγματικότητα αυτό το look;