Naya Rivera: Η πλήρης έκθεση αυτοψίας της και οι συγκλονιστικές λεπτομέρειες

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Naya Rivera: Η πλήρης έκθεση αυτοψίας της και οι συγκλονιστικές λεπτομέρειες

Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον θάνατό της

Έχουν περάσει δύο μήνες από τον τραγικό θάνατο της Naya Rivera και τώρα το γραφείο του ιατρικού εξεταστή της κομητείας Ventura κυκλοφόρησε την πλήρη έκθεση αυτοψίας της πρώην ηθοποιού. Η πρώην σταρ του Glee πέθανε στις 8 Ιουλίου αφού πήγε με βάρκα στη λίμνη Piru με τον τετράχρονο γιο της Josey. Η αρχική ιστορία αναφέρει ότι αυτή και ο γιος της πήγαν για κολύμπι και ότι τον βοήθησε να επιστρέψει στη βάρκα, αλλά εκείνη δεν γύρισε ποτέ πίσω. Η Naya επιβεβαιώθηκε ως νεκρή στις 13 Ιουλίου σε ηλικία 33 ετών όταν το σώμα της βρέθηκε στη λίμνη έπειτα από 5 μέρες αναζητήσεων.

Τώρα όμως, οι αρχές έχουν περισσότερες λεπτομέρειες για το τι πραγματικά συνέβη την ημέρα που πέθανε η Naya. Το People αναφέρει πως ο Josey είπε στους ανακριτές ότι αυτός και η Naya μέτρησαν «1, 2, 3» και στη συνέχεια πήδηξαν από την πλωτή βάρκα μέσα στη λίμνη Αφού μπήκαν στο νερό, ο Josey λέει ότι η μαμά του του είπε να επιστρέψει στη βάρκα.

«Τον βοήθησε να ανέβει στη βάρκα και στη συνέχεια άκουσε τη Νaya να φωνάζει “βοήθεια” με το χέρι της σηκωμένο στον αέρα. Στη συνέχεια εξαφανίστηκε στο νερό», ανέφερε η έκθεση. Η έκθεση δίνει επίσης κάποια εικόνα για την υγεία της Naya και πώς είχε ιστορικό ίλιγγου «το οποίο θα χειροτέρευε όταν θα έμπαινε στο νερό».

Η έκθεση ανέφερε, «Η θανούσα θα είχε ίλιγγο έως το σημείο του εμέτου, αλλά έμαθε να ελέγχει τα συμπτώματα με αντιισταμινικά.» Σύμφωνα με πληροφορίες, η Νaya είχε καλή υγεία πριν από το θάνατό της και «θεωρήθηκε καλή κολυμβήτρια». Η αιτία θανάτου της ήταν πνιγμός και θεωρήθηκε ως ατύχημα.