Κάτια Ταραμπάνκο: Το hate σχόλιο στο Instagram και η αποστομωτική της απάντηση

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Κάτια Ταραμπάνκο: Το hate σχόλιο στο Instagram και η αποστομωτική της απάντηση

Η Κάτια που όλοι αγαπήσαμε

Το Greece’s Next Top Model επέστρεψε δυναμικά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και μέχρι στιγμής δεν μας έχει απογοητεύσει. Μπορεί να μην έχουμε Ηλιάνα φέτος, έχουμε όμως Ζενεβιέβ σε ρόλο κριτή και είναι απλά φανταστική. Και επίσης μπορεί να μην έχουμε Κάτια Ταραμπάνκο, το όνομά της όμως έχεις ακουστεί ουκ ολίγες φορές μέχρι τώρα.

Η Κάτια ήταν η περσινή νικήτρια (μαζί με την Άννα Μαρία) και αν θυμηθούμε λίγο την πορεία της δεν αναρωτιόμαστε γιατί. Ήταν από τα φαβορί και απέδειξε πόσο καλή είναι σε αυτό που κάνει. Υπήρξαν φορές βέβαια που το κοινό δεν είχε τον ίδιο ενθουσιασμό για εκείνη, με αυτόν που είχαν για άλλες κοπέλες, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που έγιναν κάποιες μικροπαρεξηγήσεις.

Η νικήτρια του Greece’s Next Top Model ωστόσο ήξερε πως να απαντάει και να βάζει τους πάντες στη θέση τους, και το ίδιο κάνει και με τους Instagram haters της. Η Κάτια ανέβασε πριν από μερικά εικοσιτετράωρα μία πάρα πολύ ωραία φωτογραφία της, στην οποία βλέπουμε και το καλλίγραμμο κορμί της, όμως μια follower δεν ενθουσιάστηκε, και αποκάλεσε την πρώην παίκτρια «ψώνιο».

Ωστόσο εκτέθηκε αρκετά γιατί ενώ ήθελε να τη μπει στην Κάτια Ταραμπάνκο, έκανε λάθος τη λέξη ορθογραφικά με αποτέλεσμα η παίκτρια να της απαντήσει. Και όχι το σχόλιο της Κάτιας δεν ήταν επιθετικό καθόλου. Αντιθέτως απάντησε στην follower με το γάντι, δείχνοντας της πως είναι εντελώς λάθος. Τι έκανε όμως;

Η Κάτια διόρθωσε τη λέξη στο hate σχόλιο της φαν και φυσικά μετά την αποθέωσαν. Το κορμί της παρεμπιπτόντως σε αυτή τη φωτό, απλά δεν υπάρχει.