Katie Holmes: Τα παθιασμένα φιλιά με τον σύντροφό της έγιναν viral

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Katie Holmes: Τα παθιασμένα φιλιά με τον σύντροφό της έγιναν viral

Είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει

Εδώ και μερικές εβδομάδες γνωρίζουμε πως η Katie Holmes έναν χρόνο μετά τον χωρισμό της από τον Jamie Foxx, είναι και πάλι σε σχέση, και μάλιστα είναι φουλ ερωτευμένη. Τόσο που πια δεν κρύβεται και δεν τη νοιάζει αν οι παπαράτσι θα την απαθανατίσουν με τον αγαπημένο της σε τρυφερές ή μη στιγμές. Όπως θυμάσαι με τον Jamie, τα 6 χρόνια που ήταν μαζί ελάχιστες φορές τους είδαμε σε κοινή έξοδο, κάτι που εν τέλει δεν της βγήκε σε καλό, αφού κατέληξαν χωρισμένοι.

Μήπως η νέα της αυτή σχέση είναι πιο τυχερή και δυνατή από τις προηγούμενες δύο; Η ηθοποιός και ο σεφ Emilio Vitolo Jr. φαίνεται πως είναι πολύ ερωτευμένοι και η αλήθεια είναι πως ζουν τον έρωτά τους στο έπακρον χωρίς να νοιάζονται για τα φώτα της δημοσιότητας και τους παπαράτσι που τους ακολουθούν σε κάθε τους βήμα. Μάλιστα κυκλοφόρησε κι ένα δημοσίευμα που θέλει το νέο φλερτ της ηθοποιού να έχει παρατήσει την αρραβωνιαστικιά του λίγο μετά την κυκλοφορία των πρώτων φωτογραφιών με την Katie Holmes. Όχι και τόσο καλό νέο αυτό.

Η Katie πάντως φαίνεται πως δεν πτοείται από αυτά και πως τα θεωρεί όλα κακοήθειες, αφού ο έρωτάς της με τον Emilio καλά κρατεί. Μάλιστα στις νέες φωτό που απαθανατίστηκαν, βλέπουμε για πρώτη φορά τόσο άνετη την Katie να φιλιέται παθιασμένα με τον αγαπημένο της, χωρίς να υπάρχει αύριο.


https://www.instagram.com/p/CE9rldBH7vM

Οι φωτογραφίες τους κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, και πραγματικά μας φαίνεται απίστευτο το γεγονός πως είναι τόσο άνετη με τον φακό και τη σχέση της; Τι πιστεύεις πως έχει συμβεί κι έχει αλλάξει τόσο πολύ η star;

Δες τις φωτό τους παρακάτω.