Αθηνά Οικονομάκου: Το προσβλητικό σχόλιο στη φωτό της και η απάντηση της

Αθηνά Οικονομάκου: Το προσβλητικό σχόλιο στη φωτό της και η απάντηση της

«Έκλεισε» στόματα με την απάντηση της

Το καλοκαιράκι τυπικά μας έχει αποχαιρετίσει, αφού πια βρισκόμαστε στη 13η μέρα του Σεπτέμβρη και αύριο ξεκινούν τα σχολεία. Πάντα όταν άκουγες το πρώτο κουδούνι, ήξερες πως το καλοκαίρι αποτελεί πια παρελθόν. Κι ενώ ο καιρός ακόμη είναι τελείως καλοκαιρινός όλοι σιγά σιγά έχουμε μπει σε ρυθμούς Φθινοπώρου και ας ανεβάζουμε καλοκαιρινές φωτογραφίες στα social media.

Στην ίδια φάση φαίνεται να βρίσκεται και η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία επέστρεψε από τις διακοπές της στο Γύθειο και έχει μπει για τα καλά στους ρυθμούς του «εργασία και χαρά» αναπολώντας κάθε τόσο το καλοκαίρι της. Και χθες έκανε μια ωδή στο φετινό της καλοκαίρι, βάζοντας μας να διαλέξουμε τη φωτογραφία που θα μας αντιπροσώπευε.

Τέσσερις φωτογραφίες ανέβασε η ηθοποιός στο Instagram account και εμείς κληθήκαμε να διαλέξουμε την αγαπημένη μας. Είναι περιττό βέβαια να πούμε πως και στις τέσσερις είναι κορμάρα και κούκλα, γι’ αυτό δεν θα σταθούμε σε αυτό. Δεν μπορούμε όμως να σχολιάσουμε το προσβλητικό και άσχημο σχόλιο που έκανε ένας fan –μάλλον hater- στις φωτογραφίες της, με την Αθηνά να μην το αφήνει αναπάντητο.

Μερικές φορές βλέποντας κάτι τέτοια σχόλια αναρωτιόμαστε με τις ώρες, γιατί το κάνουν αυτό οι άνθρωποι; Γιατί προτιμούν από το να πουν έναν καλό λόγο να σχολιάσουν αρνητικά κάποιον; Ποτέ δεν θα το καταλάβουμε. Ευτυχώς η Αθηνά Οικονομάκου ήξερε πολύ καλά πως να απαντήσει στο σχόλιο αυτό και να αποστομώσει με χιούμορ και με το γάντι.

Δες στη gallery που ακολουθεί τι της σχολίασε και τι απάντησε εκείνη.