Κάνουμε ένα pause γιατί η Δέσποινα Βανδή με αυτό το φόρεμα είναι καλλονή

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Κάνουμε ένα pause γιατί η Δέσποινα Βανδή με αυτό το φόρεμα είναι καλλονή

Οι γραμμωμένοι κοιλιακοί της απλά δεν υπάρχουν

Η καραντίνα πέρασε –ανεπιστρεπτί ελπίζουμε- και αν μάθαμε κάτι μέσα από αυτή, είναι πως όταν θέλεις κάτι πολύ μπορείς να το καταφέρεις ο κόσμος να χαλάσει. Αυτό μας δίδαξε τουλάχιστον η Δέσποινα Βανδή, η οποία έβαλε στόχο να γίνει κορμάρα, και τα κατάφερε. Μπορεί σε όλη τη διάρκεια της καραντίνας να μας μαγείρευε διάφορες λιχουδιές, όμως πάντα στο τέλος της ημέρας μας έδειχνε κοιλιακούς και ροκανίσματα για τέλειο κορμί.

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε η 51χρονη τραγουδίστρια διαθέτει ένα από τα πιο εντυπωσιακά κορμιά της ελληνικής showbiz το οποίο πραγματικά μας εντυπωσιάζει κάθε φορά που το βλέπουμε στα social media. Πιστεύουμε πως αυτό το διάστημα η Δέσποινα Βανδή διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της και αυτό το βλέπουμε συχνά μέσα από το account της.

Έχει ξεκινήσει ξανά τα γυρίσματα της εκπομπής της, και μέχρι στιγμής μας έχει ταξιδέψει μαζί της σε Κύθνο και Πήλιο. Μάλιστα στον τελευταίο αυτόν προορισμό της πάθαμε πλάκα με τις αναρτήσεις της. Η Δέσποινα Βανδή πόζαρε με ένα φανταστικό floral φόρεμα (το οποίο ερωτευτήκαμε) με άνοιγμα στο μπροστινό μέρος που αποκάλυπτε τους γραμμωμένους κοιλιακούς της και ήταν μια πραγματική καλλονή.

Το φόρεμα αυτό αναδείκνυε το καλογυμνασμένο της κορμί και θέλουμε asap να μας πει από που το αγόρασε γιατί ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος. Κι εκείνη όμως μια κούκλα δεν το συζητάμε.

Δες τις φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί.