Οι αδερφές Καζαριάν στην παραλία είναι το πιο sexy video που θα δεις

Οι αδερφές Καζαριάν στην παραλία είναι το πιο sexy video που θα δεις

Ειρήνη και Μαρία απολαμβάνουν το μπάνιο τους.

Βρισκόμαστε αισίως στα μέσα του Σεπτεμβρίου κι εκεί που θα έλεγες ότι ήρθε η ώρα να πάρουμε απόφαση ότι το καλοκαίρι τελείωσε κι ότι πλέον πρέπει να προετοιμαζόμαστε για το φθινόπωρο και τον χειμώνα, η θερμοκρασία έχει άλλα σχέδια. Προς το παρόν, είναι λες και το καλοκαίρι θέλει να συνεχιστεί, γι' αυτό βρίσκουμε κατευθείαν την ευκαιρία να επισκεπτόμαστε τις κοντινές παραλίες και να προλάβουμε να απολαύσουμε τα -μάλλον- τελευταία μας μπάνια.

Οι διάσημοι κινούνται σε αυτήν τη λογική και δε χρειάζεται κάτι περισσότερο για να πειστείς από μία ματιά στο Instagram. Εκεί, θα δεις πολλές φωτογραφίες από τους αγαπημένους celebrities που φοράνε ακόμα και τώρα τα μαγιό τους και ποζάρουν στην κάμερα υπό τον ζεστό ήλιο. Η Ειρήνη Καζαριάν, για παράδειγμα, λατρεύει τις πόζες με μαγιό και ο φακός σίγουρα λατρεύει το δικό της θέαμα.

Τι θα έλεγες, όμως, αν σου λέγαμε ότι απαθανατίζεται μαζί με την αδερφή της, Μαρία, στην παραλία με μαγιό και γυαλιά ηλίου; Σίγουρα μπορείς να φανταστείς ότι η εικόνα είναι άκρως σέξι και αυτό είναι κάτι που σαφώς χαρακτηρίζει τα κορίτσια ούτως ή άλλως.

Πάντως, η πρώην συμμετέχουσα του Greece's Next Top Model είπε να τραβήξει βίντεο και να το δημοσιεύσει στο προφίλ της με τη μορφή story. Τα κορίτσια σίγουρα απόλαυσαν τη μέρα τους στην αμμουδιά και μπορείς να τις δεις στη συνέχεια.