«The body»: Δες την Έλλη Κοκκίνου με μπλε ολόσωμο μαγιό

«The body»: Δες την Έλλη Κοκκίνου με μπλε ολόσωμο μαγιό

Είναι μια κούκλα

Πρόκειται για μία από τις πιο όμορφες και sexy τραγουδίστριες της ελληνικής showbiz. Η Έλλη Κοκκίνου είναι μια κούκλα και στα 50 της χρόνια έχει κορμί που θα ζήλευε ακόμη και 20χρονο μοντέλο της Victoria’s Secret. Μπορεί το γνωστό «ρητό» να λέει «οι 40αρες ισούνται με δύο εικοσάρες», όμως στην περίπτωση της Έλλης Κοκκίνου αυτό αλλάζει μιας και εκείνη άνετα συγκρίνεται με δύο 25αρες. Η Έλλη έχει το απόλυτο κορμί και η αλήθεια είναι πως κάθε της post στο Instagram μας κάνει να σκεφτόμαστε διπλά και τριπλά αυτό που ετοιμαζόμαστε να φάμε.

Οι φωτογραφίες που ανέβασε πριν από μερικές ώρες στο Instagram account της, αντικατοπτρίζουν ακριβώς τα λεγόμενα μας, αν και δεν μπορούμε να περιγράψουμε ακριβώς με λόγια αυτό που βλέπουμε. Η Έλλη Κοκκίνου ποζάρει με μπλε ολόσωμο μαγιό και πάει το sexiness σε άλλο level. Το κορμί της είναι απλά φανταστικό και ότι και να πούμε για εκείνη είναι απλά λίγο.

Η σκληρή γυμναστική και η προσήλωση στον στόχο και την διατροφή της, έχουν τα αποτελέσματα που βλέπεις αυτή τη στιγμή μπροστά σου. Η γυναίκα είναι μια καλλονή και δεν χωρά λόγος αμφισβήτησης στα γραφόμενα μας. Ένα πράγμα θα πούμε μόνο, μακάρι κι εμείς στα 50 μας να έχουμε το κορμί της Έλλης Κοκκίνου, θα είμαστε σίγουρα ευτυχισμένες.

Δες τις φωτογραφίες με το μαγιό της στη gallery που ακολουθεί.