Δανάη Λιβιεράτου: Το απίστευτο κορμί της με jeans και μαύρο top

Δανάη Λιβιεράτου: Το απίστευτο κορμί της με jeans και μαύρο top

Είναι ένα εντυπωσιακό κορίτσι και φαίνεται κάθε φορά.

Πάει αρκετός καιρός πια που η Δανάη Λιβιεράτου με την αδερφή της, Νεφέλη, απασχολούν τα social media. Φυσικά, όταν οι γονείς σου είναι τόσο διάσημοι, είναι λογικό τα βλέμματα να στραφούν κατευθείαν και σε εσένα, αλλά στην εποχή του Instagram πρέπει να μπορείς να κρατήσεις και μόνη σου το ενδιαφέρον ώστε ο κόσμος να θέλει να μαθαίνει νέα σου.

Οι κόρες της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου, πάντως, ξέρουν πολύ καλά το συγκεκριμένο αντικείμενο και η αλήθεια είναι ότι μία ματιά να ρίξεις στα προφίλ τους, μπορείς να καταλάβεις για ποιον λόγο οι followers τους -και όχι μόνο- τα επισκέπτονται για να μάθουν περισσότερα.




Το καλοκαίρι, ειδικά, φαίνεται να αποτελεί την αγαπημένη τους εποχή, αφού τα δύο κορίτσια δε σταματούν να ανεβάζουν φωτογραφίες και να εντυπωσιάζουν το κοινό. Με τέτοια κορμιά, βέβαια, πώς να μη μείνεις άφωνη, πόσο μάλλον όταν αποφασίζουν να φορέσουν τα μαγιό τους και να ποζάρουν για να κάνουν ανάρτηση στο Instagram τους.

Αυτήν τη φορά, ωστόσο, συνέβη κάτι διαφορετικό. Η Δανάη γιόρτασε τα γενέθλια φιλικού της προσώπου και για χάρη της φωτογραφίας βρέθηκε να ποζάρει μπροστά σε μία πισίνα. Φαίνεται ότι τα παιδιά πέρασαν φανταστικά, αλλά δεν μπορούμε να μη σταθούμε στο συγκλονιστικό κορμί της Δανάης που αναδεικνυόταν με jeans και μαύρο top.

Δες τη φωτογραφία στην παρακάτω gallery.