Φαίη Σκορδά: Η φωτογραφία των γιων της την πρώτη μέρα του σχολείου

Φαίη Σκορδά: Η φωτογραφία των γιων της την πρώτη μέρα του σχολείου

Η γλυκιά παρουσιάστρια έκανε μία ανάρτηση για τα παιδιά της.

Η χρονιά που περάσαμε ήταν σαφώς πολύ δύσκολη. Όλοι προσπαθούσαμε να βρούμε τα πατήματά μας μέσα σε μία πρωτόγνωρη κατάσταση. Και ακόμα προσπαθούμε. Ξαφνικά, έφτασε μία πανδημία που εκ των πραγμάτων έφερε αλλαγές στην καθημερινότητά μας. Από τις εξόδους μας μέχρι και απλές συναντήσεις με κόσμο.

Όπως και να έχει και παρά το «βουνό» που μας έμοιαζε αρχικά, αναγκαστήκαμε να προσαρμοστούμε. Μειώσαμε τις πολυπληθείς μας συναντήσεις, επικεντρωθήκαμε στο σπίτι με λίγους κοντινούς ανθρώπους, κάναμε πιο εντατικό το θέμα «απολύμανση» και κάναμε τη μάσκα το νέο αξεσουάρ που δεν αποχωριζόμαστε.

Κάπως έτσι, έφτασε η πρώτη μέρα του σχολείου για τα παιδιά που ξεκινούν με τα παραπάνω νέα δεδομένα. Οι μανούλες, που πάντα είναι αγχωμένες για να πάνε καλά τα πράγματα, φέτος έχουν και μία ανησυχία παραπάνω και οι αγαπημένες celebrities ανέβασαν φωτογραφίες με τα παιδιά τους για τη νέα αυτή αρχή.




Ανάμεσά τους και η Φαίη Σκορδά που φωτογράφισε τους γιους της γυρισμένους πλάτη, με τις μάσκες ήδη τοποθετημένες στα πρόσωπά τους από το σπίτι και συνόδευσε τη λήψη με ένα όμορφο κείμενο:

«Καλημέρα κ καλή εβδομάδα!!!!

Ποια μαμά έχει αγωνία για την πρώτη μέρα στο σχολείο και δεν κοιμήθηκε;

Καλή πρόοδο κι ευλογία σε όλα τα παιδάκια μας και στα πρωτάκια μας, που έχουν φέτος να διαχειριστούν τόσα καινούργια πράγματα , δύναμη και να το χαρούν όπως πρέπει!!!!

Καλή σχολική χρονιά σε όλες τις δασκάλες κ τους δασκάλους!!!

Να μας τα προσέχετε.

Καλημέρα μανουλες!!!!!!!»