Απίστευτο σκάνδαλο: Τι δουλειά έχει η Bar Refaeli και η μητέρα της στη φυλακή;

Απίστευτο σκάνδαλο: Τι δουλειά έχει η Bar Refaeli και η μητέρα της στη φυλακή;

Χτύπησε το... καμπανάκι της δικαιοσύνης για την Ισραηλινή καλλονή!

Ένα σκάνδαλο μεγατόνων έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες στο Ισραήλ, μιας και λαμβάνει χώρα η δίκη της Bar Refaeli και της μητέρας της Zipi, οι οποίες κατηγορούνται για φοροδιαφυγή. Η Bar ως γνωστόν, είναι μία από τις διασημότερες ισραηλινές και ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου. Τα τελευταία χρόνια έχει αφοσιωθεί στην οικογένειά της και ζει μόνιμα στο Ισραήλ.

Την περίοδο ωστόσο 2006 με 2011 όταν και ήταν ζευγάρι με τον Leonardo Di Caprio, κατοικούσε στις ΗΠΑ και πιο συγκεκριμένα στο Los Angeles. Τότε λοιπόν, ξεκίνησαν όλα, όταν τόσο η διάσημη καλλονή όσο και η μητέρα της, αντζέντης μοντέλων, δήλωσαν ψευδή διεύθυνση κατοικίας ώστε να αποφύγουν τη φορολόγηση.

Για να καταλάβετε για τι ποσό μιλάμε, το δικαστήριο κατηγορεί μάνα και κόρη ότι απέκρυψαν κέρδη κοντά στα 10 εκατομμύρια δολάρια ενώ το πρόστιμο που καλούνται να πληρώσουν είναι 1,5 εκατομμύριο δολάρια και φόρους.

Μάλιστα, ενώ αρχικά είχε ακουστεί ότι το supermodel θα περνούσε το κατώφλι των φυλακών, τελικά τη γλίτωσε μόνο με 9 μήνες κοινωνικής εργασίας, ενώ η μαμά της δεν ήταν τόσο τυχερή και καταδικάστηκε σε 16 μήνες φυλάκισης!!!

Οι δικηγόροι του μοντέλου υποστήριξαν ότι η Bar εκείνα τα χρόνια ήταν πολύ νέα, δούλευε πολύ και το τελευταίο που την ενδιέφερε ήταν να τσεκάρει τα οικονομικά της και κυρίως αυτούς που είχε εμπιστευτεί να τα διαχειρίζονται. Εμείς πάλι λέμε ότι μάλλον ο ισχυρισμός αυτός δεν είναι και τόσο πιστευτός.

Και μη χειρότερα!

Δες παρακάτω τις φωτογραφίες από το supermodel και την μητέρα του να καταφθάνουν στο δικαστήριο: