Η Μαρία Σολωμού είναι η βασίλισσα της selfie: 6 photos που το αποδεικνύουν

Η Μαρία Σολωμού είναι η βασίλισσα της selfie: 6 photos που το αποδεικνύουν

Ο λογαριασμός της ηθοποιού στο Instagram έχει πάνω από 200.000 followers.

Το Instagram αποτελεί πλέον το πιο in μέρος για να ανεβάσεις τις φωτογραφίες σου. Άλλωστε, για αυτές έχει δημιουργηθεί, οπότε το λες και λογικό που διακρίνεις μία απαιτητικότητα ως προς αυτό το κομμάτι. Όσο πιο ωραία, θελκτική και εντυπωσιακή είναι μία φωτογραφία, τόσα περισσότερα likes θα πάρει, αφού πρώτα θα έχει ενθουσιάσει τον κόσμο που ακολουθεί τον λογαριασμό στον οποίο ανέβηκε.

Παράπονο από τις celebrities σίγουρα δεν έχουμε. Και είναι φορές που πραγματικά μας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό με τις λήψεις που τραβάνε και που στη συνέχεια ανεβάζουν στα προφίλ τους. Είναι και κάποιες, όμως που ξεχωρίζουν, όπως η Μαρία Σολωμού.

Η ηθοποιός, από τη στιγμή που άνοιξε λογαριασμό στο Instagram, το έχει βρει πολύ και οι αναρτήσεις της ενθουσιάζουν το κοινό. Δεκάδες χιλιάδες likes συγκεντρώνονται στην κάθε φωτογραφία και η ίδια φροντίζει να ανανεώνει συχνά τον λογαριασμό της με νέο και ποικίλλου ενδιαφέροντος υλικό, ώστε να ικανοποιεί τους πάνω από 200 χιλιάδες followers της.

Πέρα από τις λήψεις του απίστευτου κορμιού της, όμως, η Σολωμού ανεβάζει συχνά και selfies, αλλά η κάθε μία διαφέρει από τις προηγούμενες. Προφανώς η υποκριτική της δίνει ένα προβάδισμα σε αυτό και το τελικό αποτέλεσμα είναι super cool posts.

Δες στη συνέχεια μερικές από τις φορές που η ηθοποιός εντυπωσίασε το Instagram με τις selfies της.