ΚUWTK: Μόλις μάθαμε το λόγο για τον οποίο τελείωσε

ΚUWTK: Μόλις μάθαμε το λόγο για τον οποίο τελείωσε

Kαι μάλλον τον φανταζόσουν!

Μπορεί κάποιοι από το περιβάλλον της διάσημης οικογένειας να το περίμεναν, βασικά και πολύς ακόμα κόσμος, αλλά εμείς, στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, μη έχοντας απολύτως καμία σχέση με όλα αυτά, κάπως σοκαριστήκαμε όταν μάθαμε ότι το περιβόητο reality show, Keeping Up With The Kardashians, σιγά σιγά... τελειώνει!

Πολλοί θεωρούν ότι βασική αιτία ήταν το ξέσπασμα του Kanye West, και η πρόθεση της Kim να... τον βοηθήσει με όλο αυτό που περνάει. Κι όμως, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Ήδη από τον Μάρτιο η Kourtney είχε απειλήσει ότι θα αποχωρήσει από το show λόγω του τοξικού περιβάλλοντός του. Ωστόσο φαίνεται ότι η παραγωγή και η Kris Jenner δεν την πήραν και πολύ στα σοβαρά, μιας και η Kourtney δεν ήταν ποτέ στην πρώτη γραμμή του show.

Όταν όμως τα δύο βαριά πυροβολικά, πήραν την μεγάλη απόφαση, τότε τα πράγματα άλλαξαν. Και όταν λέμε βαριά πυροβολικά, εννοούμε την Kim και την Kylie. Από την μία η Kim τρέμει τα ξεσπάσματα του Kanye, και τι μπορεί να την... περιμένει και από την άλλη η Kylie κερδίζει αμέτρητα χρήματα από μόνη της, και δεν έχει σκοπό να συνεχίσει να εκθέτει την προσωπική της ζωή για λίγα παραπάνω κέρδη.

Από την άλλη βέβαια η Khloe είναι απαρηγόρητη, και ακόμα δεν έχει χωνέψει το γεγονός ότι το reality που έκανε διάσημη την οικογένειά της, λαμβάνει τέλος.

Ε όλο και κάτι θα βρει να κάνει και αυτή!