GNTM 3: O Hρακλής μόλις απέκτησε τον μεγαλύτερό του αντίπαλο!

GNTM 3: O Hρακλής μόλις απέκτησε τον μεγαλύτερό του αντίπαλο!

Ο Παναγιώτης ενθουσίασε τους κριτές και από εμάς είναι «ναι»!


Πιο δυναμικά δε θα μπορούσε να ξεκινήσει το τρίτο επεισόδιο του GNTM 3. Όπως έχεις δει και στις δύο προηγούμενες auditions ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος και τα αγόρια έχουν ανεβάσει το επίπεδο δυσκολίας για τα κορίτσια στα ύψη. Αυτήν τη φορά βρήκαμε το επόμενο φαβορί του διαγωνισμού και μόλις τον δεις θα καταλάβεις.



Όχι μόνο εντυπωσίασε με τα γαλανά μάτια του και το καλλίγραμμο σώμα του τους κριτές, αλλά κέντρισε και το ενδιαφέρον των τηλεθεατών με το στιλ του. Ίσως και η πιο καθηλωτικη εμφάνιση των έως τώρα διαγωνιζομένων μιας και ο Παναγιώτης έκανε την πιο έξυπνη είσοδο.



Με συνοδεία από μηχανές, ο Παναγιώτης εισέβαλε στο στούντιο και περπάτησε με τέτοια άνεση που μπορεί να σε αφήσει άφωνη. Διατεθειμένος να μπει στο παιχνίδι αλλά και να κερδίσει τους κριτές περπάτησε μπροστά τους και ναι, ξεχώρισε.



Αν μας ρωτάς, αυτός είναι ο μεγάλος αντίπαλος του Ηρακλή και μόλις σου βρήκαμε τα δύο φαβορί αγόρια του Greece's Next Top Model. Με 4 ναι και αρκετά κολακευτικά σχόλια, ο Παναγιώτης σκοπεύει να καταπλήξει στις πασαρέλες του διαγωνισμού και εμείς είμαστε έτοιμες να τον ακολουθήσουμε.



Δες την audition του και θα καταλάβεις: