Άγριες Μέλισσες: Χαμός στο Twitter με την πρεμιέρα και την σκηνή Λενιώς - Λάμπρου

Πατούλια Κατερίνα
Άγριες Μέλισσες: Χαμός στο Twitter με την πρεμιέρα και την σκηνή Λενιώς - Λάμπρου

Γκοτσόπουλος και Κίτσου έκλεψαν τις εντυπώσεις

Συγκίνησαν με τη δυνατή πλοκή τους, συζητήθηκαν για τις καταιγιστικές εξελίξεις τους, απέσπασαν διθυραμβικές κριτικές για τις καθηλωτικές ερμηνείες και την κινηματογραφική αισθητική τους. Οι «Άγριες Μέλισσες», επέστρεψαν στον ΑΝΤ1 για να γράψουν τη συνέχεια της ιστορίας τους….
Το Διαφάνι άνοιξε και πάλι τις πόρτες των σπιτιών του και οι ήρωές του ξετύλιξαν τη ζωή και τον μύθο τους ξερδίζοντας το Twitter.

Και μπορεί το gntm και το bigbrothergr να είχαν τα διπλάσια σχόλια, οι Άγριες Μέλισσες έδειξαν πάντως στην πρεμιέρα τους πως κρατούν γερά.

trends

Αρχικά, η Θεοδοσία, σοκαρισμένη από τις αποδείξεις που βρήκε για τον φόνο του Σέργιου, σκέφτεται ποια θα είναι η επόμενη κίνησή της. Η απρόσμενη επίσκεψη της μητέρας της, όμως, άλλαξε γι’ ακόμα μια φορά τα δεδομένα. Η Ασημίνα προσπάθησε να προσαρμοστεί στον νέο ρόλο της μητέρας και να νιώσει αγάπη για το «μωρό της», χωρίς όμως επιτυχία, κάτι που ανησύχησε ιδιαίτερα την Ελένη και τον Νικηφόρο.Κι εκεί ήρθε η σκηνή όπου ο Λάμπρος, ο δάσκαλος της σειράς, έμαθε τα πάντα για την δολοφονία του Σέργιου από τον Κυπράιο φυσικά. Καταρρακωμένος από τις αποκαλύψεις του Κυπραίου, αποφασίζει να μιλήσει στην Ελένη σε μια σκηνή στην οποία το Twitter υποκλήθηκε. H Ελένη παραδέχτηκε όλη την αλήθεια για τον Σέργιο σε μια σκηνή που οι δύο ηθοποιοί -Γκοτσόπουλος και Κίτσου - άξιζαν όσκαρ ερμηνείας.

«Είναι αλήθεια, το πρώτο βράδυ του γάμου μας πήγε να βιάσει τη Δρόσω, εγώ και οι αδερφές μου τον στείλαμε στον άλλο κόσμο», παραδέχτηκε χαρακτηριστικά η Λενιώ.

Όλα αυτά, τη στιγμή που οι φήμες θέλουν τους δύο συμπρωταγωνιστές να είναι ζευγάρι στην ζωή. Η Μαρία Κίτσου και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, έκαναν μαζί και διακοπές χωρίς να έχουν επιβεβαιώσει τις φήμες αλλά η χημεία τους είναι κάτι παραπάνω από φανερή.Δες τα tweets παρακάτω και θα καταλάβεις.

DPG Network