Ο πρίγκιπας Harry γίνεται 36 και το post του αδερφού του ήταν γεμάτο υπονοούμενα

Πατούλια Κατερίνα
Ο πρίγκιπας Harry γίνεται 36 και το post του αδερφού του ήταν γεμάτο υπονοούμενα

Μπορεί ο πρίγκιπας να γιορτάζει στις ΗΠΑ αλλά το Παλάτι δεν τον ξέχασε

Τέλος στη φημολογία που θέλει τον πρίγκιπα Harry σε τέλμα στην σχέση του με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια, προσπάθησαν να βάλουν οι τρεις λογαριασμοί του Παλατιού στο Instagram.

Από τον Μάρτιο και την οριστική εξέλιξη του Megxit, μέχρι την κίνηση αποπληρωμής της ανακαίνισης του Frogmore μέχρι τελευταίας δεκάρας, ο Harry έδειξε τους μήνες αυτούς την ανάγκη που έχει να αποκοπεί εντελώς από το Παλάτι.

Μέσα στο καλοκαίρι, ανήμερα στα γενέθλια της Meghan Markle, το Instagram της βασίλισσας, του Καρόλου και του William με την Kate, τίμησαν την δούκισσα του Sussex και σήμερα, από το ξημέρωμα στην Βρετανία, τα τρία accounts τίμησαν και τα γενέθλια του Harry.

Η βασίλισσα και το The Royal Family δημοσίευσαν μια πόζα του Harry με την μεγαλειότητά της από το 2017, ο Κάρολος δημοσίευσε ένα πορτρέτο του γιου του και μια οικογενειακή φωτογραφία με τον μικρότερο γιο του από το παρελθόν ενώ το Kensington αποφάσισε να ευχηθεί με μια πόζα όλο υπονοούμενα.

Πρόκειται για έναν αγώνα που είχε κάνει ο Harry με τον αδερφό του και την Kate προτού μπει η Meghan στο προσκήνιο της ζωής του. Στον αγώνα αυτό ο Harry είναι νικητής, ο William δεύτερος και καταϊδρωμένος και η Kate το λες πως παραπατάει.



Μήπως ο William αποφάσισε να αποδεχτεί την νίκη του Harry που και στις ΗΠΑ θα γιορτάσει και απελευθερωμένος είναι από πρωτόκολλα και υποχρεώσεις.

Δες τις φωτογραφίες παρακάτω.