Η αποκάλυψη της Ηλιάνας για τη σχέση με τον Snik και το ρεκόρ τους

Πατούλια Κατερίνα
Η αποκάλυψη της Ηλιάνας για τη σχέση με τον Snik και το ρεκόρ τους

Άκρως αποκαλυπτική η Ηλιάνα

Το Pop up της Ηλιάνας Παπαγεωργίου συνεχίζει να μας συστήνει νέες στήλες και η παρουσιάστρια δοκίμασε πρώτη την νέα στήλη της μεσημεριανής της εκπομπής, ανοίγοντας το κινητό της τηλέφωνο.

Η Ηλιάνα όχι μόνο μας έδειξε το πιο πρόσφατο μήνυμα στο οποίο απάντησε, αποφάσισε να μιλήσει και για τον λογαριασμό της στο Instagram.

Η Παπαγεωργίου έδειξε πώς μπορείς να βγάλεις την καλύτερη selfie φωτογραφία ενώ εξήγησε και ποια πόζα της στο Instagram έχει το μεγαλύτερο ρεκόρ.

Μιλώντας με ειλικρίνεια για την σχέση της, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως η φωτογραφία της από τα γενέθλια του Snik και το κοινό τους post διατηρεί το μεγαλύτερο ρεκόρ στο προφίλ της στο Instagram με 176.000 likes!Η Ηλιάνα φαίνεται πως δεν έχει σκοπό να κρύψει την σχέση με τον Σνικ, τον Δημήτρη της όπως τον αποκαλεί και ο ράπερ ήταν μάλιστα εκείνος που δάνεισε τη φωνή του στους τίτλους αρχής του Pop Up.

Μόλις χτες μάλιστα η Ηλιάνα αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής της πως ο Δημήτρης λατρεύει τις πανσέτες στον φούρνο με πατάτες που φτιάχνει η ίδια!DPG Network