Η αποκάλυψη της Ηλιάνας για τη σχέση με τον Snik και το ρεκόρ τους

Πατούλια Κατερίνα
Η αποκάλυψη της Ηλιάνας για τη σχέση με τον Snik και το ρεκόρ τους

Άκρως αποκαλυπτική η Ηλιάνα

Το Pop up της Ηλιάνας Παπαγεωργίου συνεχίζει να μας συστήνει νέες στήλες και η παρουσιάστρια δοκίμασε πρώτη την νέα στήλη της μεσημεριανής της εκπομπής, ανοίγοντας το κινητό της τηλέφωνο.

Η Ηλιάνα όχι μόνο μας έδειξε το πιο πρόσφατο μήνυμα στο οποίο απάντησε, αποφάσισε να μιλήσει και για τον λογαριασμό της στο Instagram.

Η Παπαγεωργίου έδειξε πώς μπορείς να βγάλεις την καλύτερη selfie φωτογραφία ενώ εξήγησε και ποια πόζα της στο Instagram έχει το μεγαλύτερο ρεκόρ.

Μιλώντας με ειλικρίνεια για την σχέση της, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως η φωτογραφία της από τα γενέθλια του Snik και το κοινό τους post διατηρεί το μεγαλύτερο ρεκόρ στο προφίλ της στο Instagram με 176.000 likes!



Η Ηλιάνα φαίνεται πως δεν έχει σκοπό να κρύψει την σχέση με τον Σνικ, τον Δημήτρη της όπως τον αποκαλεί και ο ράπερ ήταν μάλιστα εκείνος που δάνεισε τη φωνή του στους τίτλους αρχής του Pop Up.

Μόλις χτες μάλιστα η Ηλιάνα αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής της πως ο Δημήτρης λατρεύει τις πανσέτες στον φούρνο με πατάτες που φτιάχνει η ίδια!