Γάμο με ροκ σταρ ή πρίγκιπα;

Γάμο με ροκ σταρ ή πρίγκιπα;

Αυτό το Παρασκευοσάββατο όλα τα βλέμματα θα είναι στο πριγκιπάτο του Μονακό και στην Αγγλία, όπου θα λάβουν χώρα οι δυο celebrity γάμοι του καλοκαιριου.

Όπως γνωρίζετε η Kate Moss αύριο και όχι τελικά στις 2 Ιουλίου θα ντυθεί νυφούλα, καθώς άλλαξε την ημερομηνία για να μην συμπέσει ο γάμος της με αυτόν του πρίγκιπα Αλβέρτου με την Charlene Wittstock στο Μονακό. Όλα τα φλας, λοιπόν, τις επόμενες δύο ημέρες θα είναι στραμμένα σε αυτούς του δύο γάμους, που οι λίστες καλεσμένων τους είναι μεγάλες και uber vip.

Όμως, όπως είναι λογικό υπάρχουν άνθρωποι που φιγουράρουν και στις δυο λίστες και θα επιδοθούν σε έναν αγώνα δρόμου για να προλάβουν να «πετάξουν ρύζι» και στις δυο νυφούλες, όπως το top model Naomi Campbell, ο Kaiser της μόδας Karl Lagerfeld και ο επικεφαλής της εταιρίας Topshop Βρετανός επιχειρηματίας Sir Phillip Green.

Αν, όμως, τελικά δεν είχε αλλάξει η Kate την ημερομηνία, σε ποιον από τους δυο γάμους θα πήγαιναν οι κοινοί υψηλοί προσκεκλημένοι; Θα διάλεγαν τον γάμο με το τριήμερο πάρτι της Kate όπου θα τραγουδήσουν ο Kanye West και ο Snoop Dogg ή έναν παραμυθένιο γάμο με τα όλα του στο πριγκιπάτο του Μονακό;

Το μόνο σίγουρο είναι πως και οι δύο γάμοι θα είναι extravagant με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο. Όμως το να διαλέξεις ανάμεσα στους δύο είναι πραγματικά δύσκολη απόφαση.