Ο διάσημος ηθοποιός απάντησε στις φήμες για το αν θα γίνει μπαμπάς

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο διάσημος ηθοποιός απάντησε στις φήμες για το αν θα γίνει μπαμπάς

Και την απάντηση δεν τη περίμενες

Πάνε περίπου δύο χρόνια από τότε που ο κούκλος ηθοποιός του Hollywood και καλός φίλος του πρίγκιπα Harry παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του. Και όπως είναι λογικό έπειτα από κάποιες αναφορές και κάποια σχόλια του ηθοποιού, αρκετοί υπέθεσαν πως ο ηθοποιός έγινε μπαμπάς και κανείς δεν κατάλαβε τίποτα. Ο ηθοποιός σε μια συνέντευξη αναφέρθηκε κάποια στιγμή στους δύο γιους του και όλοι απόρησαν για το τι εννοεί.

Όπως γνωρίζουμε ο ηθοποιός έχει ήδη μία 18χρονη κόρη την Isan και έναν 6χρονο γιο τον Winston, οπότε όταν στη συνέντευξη του αναφέρθηκε στους δύο γιους του όλοι πίστεψαν πως έγινε ξανά μπαμπάς. Ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες μαθαίνουμε πως ο ηθοποιός έχει έναν βαφτισιμιό στον οποίο αναφέρεται συχνά ως γιο του.

Ο Idris Elba έπειτα από όλα αυτά τα σχόλια που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο έκανε ένα tweet, στο οποίο διέψευσε κάθε φήμη για νέο μέλος στην οικογένειά του. «Η Sab @Sabrinadhowre και εγώ σας ευχαριστούμε για όλα τα συγχαρητήρια και τις ευχές, αλλά δεν έχουμε μωρό…. αυτό δεν είναι αλήθεια. Μην πιστεύετε ό, τι διαβάζετε. Μείνετε ασφαλής», έγραψε ο Idris στο λογαριασμό του στο Twitter τη Δευτέρα (14 Σεπτεμβρίου).

Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν ο Idris και η Sabrina δεν έχουν γίνει γονείς για την ώρα.