Δούκισσα Νομικού: Η αξιολάτρευτη φωτό με τον μικρό Σάββα

Δούκισσα Νομικού: Η αξιολάτρευτη φωτό με τον μικρό Σάββα

Μα δες πόσο έχει μεγαλώσει

Η Δούκισσα Νομικού είναι μια ευτυχισμένη μανούλα δύο παιδιών, τα οποία βλέπουμε στο Instagram account της πολύ συχνά. Ο Σάββας και η Αναστασία είναι ό,τι πιο όμορφο έχει συμβεί στη ζωή της παρουσιάστριας, και η αλήθεια είναι πως κι εμείς δε χορταίνουμε να τα βλέπουμε όταν κοινοποιεί φωτογραφίες τους. Ο γιος της μάλιστα έχει μεγαλώσει τόσο πολύ, που πια έχει και δική του σχολική τσάντα.

Όχι δεν ξεκίνησε ακόμη το σχολείο όπως εξήγησε η Δούκισσα Νομικού, φόρεσε όμως τη διαστημική τσάντα του και μας χάρισε την πιο γλυκιά και τρυφερή φωτογραφία του. Το babyS, δεν είναι πια baby και αυτό το βλέπουμε πια και στις φωτογραφίες της παρουσιάστριας. Τον Μάρτιο που μας πέρασε ο γιος της Δούκισσας Νομικού έγινε δύο ετών και είναι πραγματικά ένα γλυκύτατο αγοράκι.

Στη φωτογραφία που πριν από μερικά λεπτά ανέβασε στο account της στο Instagram η Δούκισσα Νομικού, ο μικρός Σάββας είναι έτοιμος για το σχολείο με την τσάντα του, και ας μη ξεκίνησε ακόμη. Η παρουσιάστρια μάλλον προετοιμάζει τόσο τον ίδιο, όσο κι εμάς για την πρώτη μέρα στο σχολείο η οποία δε θα αργήσει να έρθει.

Αν μας ρωτούσες πάντως ποια είναι η πιο όμορφη φωτογραφία της ημέρας θα σου λέγαμε ξεκάθαρα ο Σάββας με την τσαντούλα και το καπελάκι του.