Ποια αγαπημένη τηλεοπτική εκπομπή επιστρέφει με παρουσιάστρια τη Δέσποινα Βανδή

Ποια αγαπημένη τηλεοπτική εκπομπή επιστρέφει με παρουσιάστρια τη Δέσποινα Βανδή

Με τέσσερις εκπομπές στο Open η Δέσποινα 

Την συνέχιση της συνεργασίας της με το Open, η Δέσποινα Βανδή μας την έδειξε από το backstage των φωτογραφήσεων που έκανε και από τα ταξίδια που είδαμε πως κάνει στην Ελλάδα για την εκπομπή My Greece.

Αυτό που δεν ξέραμε ακριβώς είναι σε ποιες ακόμα εκπομπές θα βλέπαμε την παρουσιάστρια και τραγουδίστρια. Αυτό που γνωρίζουμε με σιγουριά είναι πως η Δέσποινα έχει ήδη κάνει πολλά γυρίσματα για την ταξιδιωτική της εκπομπή και τα επεισόδια θα τα δούμε σύντομα.

Κι όχι μόνο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου και του Happy Day, η Βανδή θα είναι μέλος του Just the 2 of Us όταν αυτό προβληθεί, στο πρόγραμμα του Open είναι να ξαναγίνει X-Factor στο οποίο η τραγουδίστρια ήταν στο τιμόνι ως κεντρική παρουσιάστρια ενώ υπάρχει άλλο ένα πρότζεκτ στα σκαριά.

Όπως αποκάλυψε η Μεσσαροπούλου, ο Νίκος Κοκλώνης προσπαθεί να εξασφαλίσει τα δικαιώματα για την εκπομπή- παιχνίδι Celebrity Game Night.



Το σόου στο οποίο παίζουν διάσημοι φίλοι, το είχαμε πρωτοδεί στο παλιό Mega με παρουσιάστρια τη Σμαράγδα Καρύδη κι αργότερα στον ΑΝΤ1 με παρουσιαστή τον Θοδωρή Αθερίδη.
Τώρα φαίνεται πως ήρθε η ώρα της Βανδή να καλέσει τους διάσημους φίλους τις και να περάσουν στιγμές χαρά στο Celebrity Game Night.