Έτσι είναι η Katy Perry είκοσι ημέρες μετά τη γέννηση της κόρης της (video)

Πατούλια Κατερίνα
Έτσι είναι η Katy Perry είκοσι ημέρες μετά τη γέννηση της κόρης της (video)

Η διάσημη τραγουδίστρια είναι πιο όμορφη από ποτέ 

Στις 27 Αυγούστου του 2020, η Katy Perry και ο Orlando Bloom υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί μαζί, την Daisy Bloom. Και μπορεί να έχουμε δει μόνο το χεράκι της μικρής, όμως η διάσημη μαμά της έκανε την πρώτη της εμφάνιση μετά τον τοκετό.

Η Katy, είκοσι ημέρες μετά την γέννηση της κόρης της και μετά από εκείνη τη selfie όπου ποζάρει ακριβώς μετά την γέννα, είχε εξαφανιστεί.

katy

Η τραγουδίστρια με ένα visor καπέλο στο κεφάλι κι ένα πράσινο καφτάνι αλλά και με μάσκα στο πρόσωπο έκανε τα ψώνια της για το σπίτι.

Πηγή του E! αναφέρει πως η βόλτα της Perry έγινε το προηγούμενο Σάββατο και η τραγουδίστρια αγόρασε τρόφιμα, ροφήματα ενώ σε άλλο κατάστημα πήρε μαξιλάρια, κουβέρτες και κάποια καλάθια. Μαζί της είχε και δύο καφεδάκια, για εκείνη προφανώς και τον Orlando.

Η πηγή ανέφερε πως η Katy ήταν πολύ χαρούμενη που βγήκε εκτός σπιτιού και ήταν αρκετά ευγενική και γλυκιά.

Η Perry πρόσφατα δημοσίευσε και το δώρο που έκανε στην κόρη της η Taylor Swift. Πρόκειται για μια ροζ κουβερτούλα με custom made κέντημα το οποίο έγραφε Baby Bloom ενώ πάνω είχε και ένα λουλούδι.

Η Katy είχε αποκαλύψει πως η κόρη της Daisy την λατρεύει και η ίδια η τρυφερή χαζομαμά εύχεται το κουβερτάκι αυτό να το λατρέψει η μικρή και να το σέρνει μαζί της μια ζωή μέχρι να γίνει έφηβη.



Δες το κουβερτάκι παρακάτω