Έγκυος η Kourtney Kardashian; Το όλο υπονοούμενο trailer που μας προβλημάτισε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Έγκυος η Kourtney Kardashian; Το όλο υπονοούμενο trailer που μας προβλημάτισε

Εμμ, τι ήταν αυτό που είδαμε μόλις;

Πριν από μία εβδομάδα τα μέλη της οικογένειας Kardashian ανακοίνωσαν μέσα από τα social media πως η σειρά τους, το Keeping Up With The Kardashians σταματάει έπειτα από 14 χρόνια και 20 σεζόν επεισοδίων. Ωστόσο, όπου να ναι κάνει πρεμιέρα η νέα σεζόν του reality και είδαμε το trailer πριν από λίγες ώρες μέσα από το Instagram account της Khloe Kardashian.

Και ήταν πολλά αυτά που είδαμε και μας προβλημάτισαν. Η Khloe μιλούσε σοβαρά με τον Tristan Thompson, προφανώς για την (τρίτη) ευκαιρία που ζήτησε να προσπαθήσουν να είναι ξανά μαζί, και η Kourtney είναι έγκυος…μάλλον, δεν ξέρουμε με σιγουριά όμως το trailer αυτό υπονόησε. Η οικογένεια Kardashian έκανε πάρτι για να γιορτάσει τα γενέθλια του Scott Disick και εκεί η Kim έκανε την ερώτηση βόμβα.

Στο trailer λοιπόν φαίνεται η Kim Kardashian να ρωτά τη μεγάλη της αδερφή, Kourtney αν είναι έτοιμοι πράγματι να υποδεχτούν το τέταρτο παιδί τους, από κάτι που o Scott ανέφερε σε εκείνη. Η Kourtney δεν έδωσε καμία απάντηση σε εκείνο το σημείο οπότε το μυστήριο παραμένει άλυτο.

Βέβαια αν σκεφτείς πως τα γενέθλια του Scott ήταν τον Μάιο και αρχές Ιουνίου να έγινε το πάρτι, αν η Kourtney ήταν πράγματι έγκυος σίγουρα θα είχε αρχίσει να φαίνεται κάτι. Ή μήπως όχι; Λες πράγματι να είναι έγκυος και να περιμένει τέταρτο παιδί;