Σοκάρει η Emily Ratajkowski: Κατηγορεί γνωστό φωτογράφο για σεξουαλική κακοποίηση

Ανθία Φιλιππή
Σοκάρει η Emily Ratajkowski: Κατηγορεί γνωστό φωτογράφο για σεξουαλική κακοποίηση

Η ανατριχιαστική περιγραφή της Emily Ratajkowski για το μοιραίο εκείνο βράδυ.

Το διάσημο μοντέλο έκανε μια από τις πιο ανατριχιαστικές εξομολογήσεις που περιμέναμε να διαβάσουμε ποτέ. Παρά τα χρόνια που έχουν περάσει η Emily Ratajkowski εξομολογήθηκε κάτι από το μακρινό παρελθόν που έχει στιγματίσει τη ζωή της και το μόνο σίγουρο είναι ότι οι αποκαλύψεις όσων συνέβησαν στο μοντέλο την μοιραία εκείνη νύχτα κόβουν την ανάσα.

Το μοντέλο τόλμησε να μιλήσει ανοιχτά για την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη από γνωστό φωτογράφο το 2012 και, αν και δε θυμάται καθαρά όσα έγιναν, στη μνήμη της έχουν χαραχθεί αρκετές και τραυματικές εικόνες.

Η εξομολόγησή της έγινε με ένα κείμενο στο «New York Magazine» όπου με κάθε ανατριχιαστική λεπτομέρεια περιγράφει όσα έγιναν μετά τη φωτογράφησής της με τον Jonathan Leder. Η ίδια με ένα post της στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram παραπέμπει τους διαδικτυακούς της φίλους να διαβάσουν το κείμενό της, στο οποίο φυσικά αποκαλύπτονται πολύ ευαίσθητα κομμάτια τους εαυτού της. Η συγκλονιστική της αποκάλυψη έχει σοκάρει όχι μόνο τον χώρο της μόδας αλλά και όλο το Πανελλήνιο μιας και η περιγραφή της θα σε φέρει αντιμέτωπη με τους χειρότερους εφιάλτες σου.

https://www.instagram.com/p/CFKFQswsSJQ

Το μοντέλο έκανε γυμνή φωτογράφιση και όπως ισχυρίστηκε ένιωσε για πρώτη φορά άβολα. Η Emily τόνισε ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ καθώς πριν το μοιραίο συμβάνείχαν πιει αρκετό κρασί με τον Jonathan. Για όσα έγιναν έγραψε στο «New York Magazine»:

«Ό,τι ακολούθησε είναι θολό, εκτός από αυτό που ένιωσα. Δε θυμάμαι να φιλιόμαστε, θυμάμαι όμως τα δάχτυλά του ξαφνικά μέσα μου[...] Ενστικτωδώς έβαλα το χέρι μου στον καρπό του και τράβηξα με δύναμη τα δάχτυλά του από μέσα μου. Δεν είπα λέξη. Εκείνος σηκώθηκε απότομα και ανέβηκε σιωπηλά και βιαστικά τις σκάλες μέσα στο σκοτάδι.»

«Το σώμα μου ήταν εύθραυστο. Ακουμπούσα το σώμα μου με το πίσω μέρος του χεριού μου - το στομάχι μου, τους γοφούς μου – ίσως για να τα ηρεμήσω ή ίσως για να σιγουρευτώ ότι ήταν ακόμα εκεί, προσκολλημένα στο υπόλοιπο σώμα μου. Ένιωθα έντονο πονοκέφαλο και το στόμα μου ήταν τόσο στεγνό που μόλις μπορούσα να το κλείσω. Σηκώθηκα προσεκτικά, πιέζοντας τα γυμνά πόδια μου στο πάτωμα. Σκαρφάλωσα στη ξύλινη σκάλα και μπήκα στο δωμάτιο όπου προηγουμένως κάναμε τη φωτογράφιση.»

Όσο για την απάντηση του φωτογράφου; Ένας εκπρόσωπος της Imperial Publishing διαψεύδει κάθε κατηγορία και ταυτόχρονα χαρακτηρίζει τα όσα είπε το μοντέλο εξωφρενικά και φθηνά. Παράλληλα τόνισε ότι για όλα όσα είπε η Emily ευθύνεται η εκδικητική της φύση και η επιθυμία της για δημόσια προβολή.